Support: Gevelrenovatie met kleidakpannen

Een gevelbekleding met kleidakpannen combineert de voordelen van een lichte gevelbekleding met de gekende plaatsingstechniek van kleidakpannen, een budgetvriendelijke keuze. Elke Koramic kleidakpan kan toegepast worden als gevelbekleding.

Hieronder vindt u een beknopte beschrijving, talrijke detailtekeningen, complete bestekteksten, specifieke adviezen en recente referenties.

Wat is een gevelbekleding met kleidakpannen?

Een gevelbekleding met kleidakpannen combineert de voordelen van een lichte gevelbekleding met de gekende plaatsingstechniek van kleidakpannen, een budgetvriendelijke keuze.

Elke Koramic kleidakpan kan toegepast worden als gevelbekleding. Afhankelijk van de kleidakpan zijn er keramische hulpstukken specifiek ontworpen voor deze toepassing. Verder stelt Wienerberger de nodige technische hulpstukken ter beschikking voor een perfect resultaat.

Kleidakpannen gaan levenslang mee, zijn vorstbestand, 100% kleurvast en UV-bestendig en laten zich makkelijk onderhouden. Een duurzame keuze. Bij eventuele beschadigingen kunnen ze snel en gemakkelijk individueel vervangen worden. Door een droge plaatsing zijn ze perfect herbruikbaar.

Technische details en adviezen

Onder adviezen en details vindt u specifieke adviezen met betrekking tot:

  • De keuze van de pannen
  • Mogelijke onderstructuren
  • Hulpstukken
  • Plaatsing
  • ...

Meer weten over gevelbekleding met kleipannen?

Bezoek onze showroom

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen voor een stijlvolle gevel. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

 

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

 

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.