Gevel kleidakpan
Referentie in Gent met gevelkleidakpannen

Gevelbekleding met kleidakpannen

  • Veel ruimte voor isolatie
  • Bijzonder geschikt voor renovaties
  • Duurzaamheid voor lage investering
  • Snelle plaatsing
  • 1 aannemer voor dak en gevel

Bent u op zoek naar iets unieks en moderns? Maak gebruik van een strakke gevelbekleding met kleidakpannen voor uw gevel.

Goede architectuur is per definitie creatief, vooruitstrevend en voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingsmogelijkheden. Het gebruik van kleidakpannen als gevelbekleding past volledig binnen deze filosofie. Kleidakpannen worden al langer gebruikt voor de bescherming van dakkapellen, top- en wachtgevels van rij- en koppelwoningen. Ze bieden ook belangrijke technische en architecturale voordelen als gevelbekleding.

Uitstekend systeem om thermisch te isoleren

Kleidakpannen vormen een buitenschil, die door een verluchte spouw is gescheiden van de binnenruimte. Tussen de dragende structuur en de keramische gevel kunnen grote isolatiediktes worden geplaatst, zonder dat de fundering noodzakelijkerwijze breder - en dus duurder - wordt. Zo kunt u gemakkelijk voldoen aan de strengste maximale U-waarden voor verticale wanden.
 

Eenvoudige plaatsing en herstelling

De plaatsing is vrij identiek aan het plaatsen van pannen op een hellend dak. Consulteer hiervoor onze specifieke plaatsingsvoorschriften voor “Gevelbekleding met kleidakpannen”. Bij eventuele beschadiging kan dit bovendien gemakkelijk hersteld worden door het vervangen van enkele pannen.

Meer info en documenten over gevelbekleding met kleipannen

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Ideaal bij renovatie van oude woningen

Een gevelbekleding met kleidakpannen is bijzonder geschikt bij renovatie. Gevelbekleding verbergt niet alleen een niet-vlakke of onregelmatige ondergrond, het is ook de ideale oplossing voor slordig opgebouwde spouwmuren met vochtbruggen tussen binnen- en buitenspouwblad en niet-geïsoleerde muren.
 

Creatief en economisch

Een vaak gehoord misverstand is dat gevelbekleding met kleidakpannen duur zou zijn. Dat klopt niet! Voor gevelbekleding worden immers dezelfde pannen gebruikt als bij dakbedekking. Het gaat dus om pannen die in grote, economische series worden geproduceerd. Bovendien bestaan kleidakpannen in vele vormen en formaten en ze laten bijgevolg alle ruimte voor creativiteit.
 

Duurzame én esthetische totaaloplossing voor dak en gevel

Een dak- en gevelafwerking in dezelfde kleidakpannen geeft uw dak en gevel een uniforme uitstraling, die kan worden aangepast aan de wensen van de bouwheer. U bepaalt de isolatiegraad en vermijdt problemen met koudebruggen en bouwknopen. Omdat eenzelfde aannemer alle werken uitvoert, wint u tijd, vermijdt u coördinatieproblemen en bent u zeker van een vlekkeloze technische uitvoering.

Bovendien is de kleidakpan een toonbeeld van duurzaamheid. Zij heeft niet enkel een lange levensduur maar is ook perfect herbruikbaar en kan in een mum van tijd individueel worden vervangen. De kleidakpan van Koramic: zonder enige twijfel dé creatieve en betaalbare combi-oplossing voor de woning van morgen

 

Alle kleidakpannen uit het Koramic gamma kunnen gebruikt worden voor gevelbekleding.

Vind uw ideale kleipan voor gevelbekleding op basis van de kleur, het formaat of oppervlaktebehandeling.

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Opleidingen

Voor de vakman en -vrouw: leer de meest recente technieken en nieuwste ontwikkelingen.

Nog meer info?

Extra documenten, folders en brochures kunt u als particulier of professional downloaden en gratis laten bezorgen per post.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.