Reference photo new construction single family in Bocholt
Reference photo renovation multi family in Schoten
Reference photo new construction single family in Veurne

Architectuur

  • Inspirerende voorbeelden
  • De laatste trends
  • Diverse toepassingen van keramische bouwmaterialen

Laat u inspireren door de boeiende wereld van architectuur. Of u nu zelf ontwerpt, of u zoekt leuke ideeën om te bespreken met uw architect, dit dossier bevat een rijkdom aan inspiratie en de laatste trends.

Keramische bouwmaterialen kleuren al meer dan 200 jaar het Belgische bouwlandschap. Het zijn bouwproducten met een gevoel voor nostalgie, die tegelijk toch vooruitstrevende en moderne architectuur mogelijk maken. Maak kennis met diverse Wienerberger bouwprojecten en ontdek nieuwe manieren om te spelen met vormen, kleuren, structuren, legverbanden ...

Uitgelichte projecten

Ontdek onze projectcases

Dankzij keramische bouwmaterialen staat er geen limiet op de creativiteit van u en uw architect. Blader door onze projectcases en laat u verbazen door architectuur met keramische bouwmaterialen.

Zij gingen u voor

Voorbeelden gebundeld op basis van gemeenschappelijke eigenschappen

Ontdek interessante voorbeelden gebundeld op basis van gemeenschappelijke eigenschappen. Ontdek in deze voorbeelden hoe onze bouwmaterialen elk gebouw uniek maken.

Recente artikels

Meer artikels

Innovate.in.architecture

Magazine

Om slim in te pikken op de laatste bouw- en architectuurtrends, inspireert Wienerberger alle bouwprofessionals met keramische oplossingen van de allerhoogste kwaliteit. In ons magazine Innovate.in.architecture maakt u kennis met de troeven van onze materialen en ontdekt u enkele spraakmakende projecten van collega’s in het vak.

Reference photo renovation single family in Zeebrugge

Uw bouwproject met ons delen?

U hebt recent gebouwd of gerenoveerd. Of u bent nog volop bezig? Sowieso zijn wij altijd geïnteresseerd in de projecten van onze klanten.
Niet enkel zijn we benieuwd naar wat u doet met onze producten, maar we leren ook altijd bij dankzij uw bouwprojecten. Zo kunnen we werken aan een nog betere dienstverlening en bouwproducten.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.