Renovatiegids

Renovatietips in de renovatiegids

Renovatieplannen? De Wienerberger renovatiegids staat boordevol tips en informatie om van uw renovatie een geslaagd project te maken!

Uw woning renoveren is een spannende onderneming. U krijgt de kans om uw identiteit volledig in uw woning te verwerken. Renoveren om uw huis energiezuiniger te maken? Renoveren om alles er mooier te laten uitzien? Blader dan sowieso eens door onze renovatiegids en ontdek tal van tips en informatie voor een geslaagde renovatie.

De renovatiegids bestaat uit een aantal boeiende en rijk geïllustreerde reportages. U maakt kennis met de duurzame keramische renovatieoplossingen van Terca en Koramic voor gevel en dak. We geven uitleg over materialen, problematieken en ingrepen. Samen met de vele slimme tips vormt dit een onuitputtelijke bron van inspiratie voor al wie renoveert.

Succes met uw renovatie!

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

 

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

 

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.