Wienerberger kleiklinkers

Collecties

Of het nu voor uw oprit of terras is, of voor een openbaar project, de keuze aan kleiklinkers is groot.

Kleiklinkers kiezen gaat veel vlotter als u een helder overzicht hebt. Daarom verdeelden we al onze gebakken klinkers in collecties.

Argiterra: verweerde look en subtiele kleurnuances

Argiterra kleiklinkers zijn geproduceerd met de wasserstrich methode, en zijn uitermate geschikt voor opritten, terrassen, tuinpaden etc. 

Nieuw
Passaqua: de waterpasserende kleiklinker

De Passaqua waterpasserende kleiklinkers zijn duurzaam, esthetisch en ecologisch. 

Nieuw

Argiterra

De verweerde wasserstrich klinker die u alle vrijheid geeft om uw tuin, terras of oprit aan te leggen zoals u het wilt. We presenteren u een brede waaier van vormen en kleuren.

Arte

De ongetrommelde klinker die u alle vrijheid geeft om uw tuin, terras of oprit aan te leggen zoals u het wilt. We presenteren u een brede waaier van vormen en kleuren.

Authentica

Met de authentica creëert u een authentieke atmosfeer rond uw huis. Deze Hollandse gebakken klinkers zijn verkrijgbaar in een hele reeks kleuren die een sfeervolle omgeving garanderen.

Authentica Retro

De collectie Authentica Retro kleiklinkers is er voor wie van oude bouwmaterialen houdt, maar toch de kwaliteit wil van splinternieuwe kleiklinkers. Ontdek de look van gerecupereerde gebakken klinkers.

Hortus

De mooie Belgische tuinklinker. Hortus kleiklinkers zijn bijzonder geschikt voor plaatsing op hun kant. De kleuren en het formaat van deze klinkers geven je terras of tuinpad een authentieke look & feel.

Kwadrata

De Kwadrata kleiklinkers zijn van topkwaliteit, vergen een minimaal onderhoud en zijn verkrijgbaar in 4 kleuren. Het tegelformaat maakt een snelle plaatsing mogelijk.

Oud Hollands

De roots van dit gamma getrommelde Hollandse klinkers bevinden zich in de pittoreske Hollandse dorpjes. Deze gebakken klinkers stralen authenticiteit en gezelligheid uit.

Passaqua

De Passaqua kleiklinkers zijn waterpasserende kleiklinkers. Deze waterdoorlatende bestrating laat de infiltratie van het regenwater toe. Passaqua klinkers zijn duurzaam, esthetisch en ecologisch.

Scala

Deze Duitse hoogkwalitatieve kleiklinkers zijn geproduceerd volgens het strengpersprocédé en harmoniëren dankzij hun kleurnuances mooi met de natuur.

Overzicht collecties

Wienerberger: referentie kleiklinkers: Kleiklinkerpark showroom, Londerzeel A12

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs in onze showrooms en laat u inspireren door de vele soorten en kleuren keramische klinkers. Ook in openlucht! Zo ziet u meteen hoe duurzaam onze kleiklinkers zijn.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.