Collecties

Of het nu voor uw oprit of terras is, of voor een openbaar project, de keuze aan kleiklinkers is groot.

Kleiklinkers kiezen gaat veel vlotter als u een helder overzicht hebt. Daarom verdeelden we al onze keramische klinkers in collecties.

Argiterra

De verweerde wasserstrich kleiklinker die u alle vrijheid geeft om uw tuin, terras of oprit aan te leggen zoals u het wilt. We presenteren u een brede waaier van vormen en kleuren.

Arte

De ongetrommelde kleiklinker die u alle vrijheid geeft om uw tuin, terras of oprit aan te leggen zoals u het wilt. We presenteren u een brede waaier van vormen en kleuren.

Authentica

Met de authentica creëert u een authentieke atmosfeer rond uw huis. Deze Hollandse kleiklinkers zijn verkrijgbaar in een hele reeks kleuren die een sfeervolle omgeving garanderen.

Authentica Retro

De collectie Authentica Retro kleiklinkers is er voor wie van oude bouwmaterialen houdt, maar toch de kwaliteit wil van splinternieuwe kleiklinkers. Ontdek de look van gerecupereerde kleiklinkers.

Hortus

De mooie Belgische tuinklinker. Hortus kleiklinkers zijn bijzonder geschikt voor plaatsing op hun kant. De kleuren en het formaat geven je terras of tuinpad een authentieke look & feel.

Kwadrata

De Kwadrata kleiklinkers zijn van topkwaliteit, vergen een minimaal onderhoud en zijn verkrijgbaar in 4 kleuren, zowel in getrommelde als ongetrommelde varianten. Het tegelformaat maakt een snelle plaatsing mogelijk.

Oud Hollands

De roots van dit gamma getrommelde Hollandse kleiklinkers bevinden zich in de pittoreske Hollandse dorpjes. Ze stralen authenticiteit en gezelligheid uit.

Passaqua

De Passaqua kleiklinkers zijn waterpasserende kleiklinkers. Ze laten de infiltratie van het regenwater toe. Ze zijn duurzaam, esthetisch en ecologisch.

Penter

De Penter kleiklinkers zijn een collectie met eigentijdse en strak ogende kleiklinkers. Ze lenen zich bijzonder goed voor grote oppervlakken, perfect voor een tijdloze, hedendaagse architectuur.

Scala

Deze Duitse hoogkwalitatieve kleiklinkers zijn geproduceerd volgens het strengpersprocédé en harmoniëren dankzij hun kleurnuances mooi met de natuur.

Overzicht collecties

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs in onze showrooms en laat u inspireren door de vele soorten en kleuren keramische klinkers. Ook in openlucht! Zo ziet u meteen hoe duurzaam onze kleiklinkers zijn.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk