Hortus: de mooie Belgische tuinklinker

  • Authentieke sfeer
  • Karaktervol
  • Kleurnuances binnen 1 klinker
  • Plaatsing op kant

Hortus kleiklinkers zijn bijzonder geschikt voor plaatsing op hun kant. De kleuren en het formaat van deze klinkers geven je terras of tuinpad een authentieke look & feel.

Hoe de Hortus kleiklinker gemaakt wordt

Voor deze sierkleiklinker werd gekozen voor zuivere, alluviale roodbakkende klei. De klei is een mengeling van Maasklei en Westerwaldklei. Elke klinker wordt individueel in een mal gevormd tot een volle massa. De Hortus kleiklinker is dus een handvormsteen.

Door de klinkers te bezanden en daarna in ringovens te bakken kunnen kleine kleurnuances voorkomen en hier en daar een afwijking op de oppervlakken. Dit maakt deel uit van het typische authentieke karakter van de Hortus kleiklinker.

 

Topkwaliteit en keurmerken

Zoals u van Wienerberger gewoon bent, garanderen we topkwaliteit. De Hortus klinkers hebben dan ook een aantal keurmerken en kwaliteitslabels.

Recentste realisaties

0Resultaten
Wienerberger: referentie kleiklinkers: Kleiklinkerpark showroom, Londerzeel A12

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs in onze showrooms en laat u inspireren door de vele soorten en kleuren keramische klinkers. Ook in openlucht! Zo ziet u meteen hoe duurzaam onze kleiklinkers zijn.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.