Koramic kleipannen

Collecties

Veel keuze, veel overzicht. Om het kiezen van uw dakpan te vergemakkelijken, groepeerden we onze collecties op basis van het visuele effect op uw dak.

Een dakpan kiezen betekent sowieso kiezen voor een esthetisch en duurzaam hellend dak. Voor u als particulier is er in principe 1 factor van belang bij het maken van uw keuze: hoe uw dak er zal uitzien. Daarom kozen we voor de heldere categorieën hieronder.

Elfino - Fijn als een lei, makkelijk als een tegelpan

Nieuw in het Koramic gamma

De nieuwe tegelpan Elfino van Koramic combineert de ranke look van een lei met de uitmuntende prestaties van een keramische dakpan. Dankzij haar fijne en hedendaagse vormgeving leent ze zich perfect voor nieuwbouw én voor renovatie. Ze laat zich vlot plaatsen, is UV-bestendig en heeft een lange levensduur, ondersteund door een garantie van 30 jaar. Ook ecologisch scoort ze uitstekend.

Nieuw

Vlak dak

De Koramic tegelpannen zijn vlakke dakpannen. Perfect voor wie houdt van een vlak en strak dak.

Een groot formaat, een fijn en vlak aspect, slotvaste sluitingen, een op renovatie-uitdagingen afgestemde flexibiliteit en alles wat de dakdekker kan helpen voor een snelle en comfortabele plaatsing.

Licht golvend dak

In deze categorie vindt u dakpannen met een zachte golving en met sluitingen. De overlappende golvingen zorgen collectief voor een subtiele dynamiek doorheen uw dak.

Sterk golvend dak

Tenslotte zijn er nog deze holle dakpannen. De S-vorm van elke dakpan levert een sterke golving op in het dakvlak.

Overzicht collecties

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen voor een stijlvolle dakdekking. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige dak.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk