Collecties

Veel keuze, veel overzicht. Om het kiezen van uw dakpan te vergemakkelijken, groepeerden we onze collecties op basis van het visuele effect op uw dak.

Een dakpan kiezen betekent sowieso kiezen voor een esthetisch en duurzaam hellend dak. Voor u als particulier is er in principe 1 factor van belang bij het maken van uw keuze: hoe uw dak er zal uitzien. Daarom kozen we voor de heldere categorieën hieronder.

Vlak dak

De Koramic tegelpannen en de Bellus keramische lei zijn vlakke dakpannen. Perfect voor wie houdt van een vlak en strak dak.

Bellus is de lichtste en dunste keramische lei op de markt momenteel. Deze Koramic dakpan is van topkwaliteit en ideaal voor renovatie dankzij haar lichte gewicht.

Een groot formaat, een fijn en vlak aspect, slotvaste sluitingen, een op renovatie-uitdagingen afgestemde flexibiliteit en alles wat de dakdekker kan helpen voor een snelle en comfortabele plaatsing.

In tegenstelling tot houten ‘shingles’, behoudt de Aspia tegelpan zijn aantrekkelijke uitzicht jarenlang. Dankzij de kleurvariaties verkrijgt u een warm en natuurlijk ogend dak en/of gevel. 

Licht golvend dak

In deze categorie vindt u dakpannen met een zachte golving en met sluitingen. De overlappende golvingen zorgen collectief voor een subtiele dynamiek doorheen uw dak.

Sterk golvend dak

Tenslotte zijn er nog deze holle dakpannen. De S-vorm van elke dakpan levert een sterke golving op in het dakvlak.

Overzicht collecties

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen voor een stijlvolle dakdekking. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige dak.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk