Panel photography of the Nueva Titaangrijs
New construction single family in Gistel

Nueva - moderne elegantie

  • Groot formaat
  • Snelle plaatsing
  • Handig bij renovaties
  • Vlak en strak
  • Zuiver en eenvoudig lijnenspel

De Nueva dakpannen zijn de grootste in ons Koramic gamma. U hebt slechts 9.5 dakpannen nodig per m². Het grote formaat en de vlakke vormgeving van de Nueva dakpannen resulteert in een strak en effen dakvlak met een zuiver en eenvoudig lijnenspel. De moderne elegantie wordt nog versterkt door een dunne voetkant.

Snelle en economische plaatsing

De trend naar steeds grotere dakpannen zet zich voort. Onder druk van de stijgende plaatsingskosten is men bij Koramic steeds grotere kleidakpannen gaan ontwerpen. Door de combinatie van het bijzonder grote panvlak en de regelbare latafstand kan de Nueva heel snel geplaatst worden.


Een uitstekende renovatiedakpan

Uiteraard kunt u de Nueva dakpannen ook bij nieuwbouw gebruiken, maar er is een reden waarom deze collectie Koramic dakpannen zich extra goed leent voor renovatiewerken: de regelbare latafstand. Dankzij een 25 mm variabele kopsluiting krijgt de dakdekker meer speling om de dakpannen op uw dak te doen passen. Hierdoor speelt de latafstand een minder belangrijke rol en kunt u eventueel de bestaande panlatten laten liggen. Dit scheelt qua tijd en kost van de werken.

Alle documenten over Nueva

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen voor een stijlvolle dakdekking. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige dak.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.