Vind geslaagde renovaties

Dankzij onze meer dan 200 jaar ervaring zijn onze keramische producten zeer geschikt voor renovatiewerken. Of het nu over de restauratie van een historisch gebouw gaat of over de renovatie van een gezellige gezinswoning, wij leveren de meest geschikte keramische bouwmaterialen voor een geslaagd project.

Hieronder kunt u eenvoudig voorbeelden vinden van geslaagde renovaties.

  0Resultaten

  Enkele renovatieprojecten in de kijker

  Referentieapp

  Huizenspotten

  U hebt het ontwerp van uw woning reeds in gedachten? Of u zoekt gewoon inspiratie? Dan lijkt het ons interessant voor u om even te kijken naar Wienerberger realisaties.

  Met de referentie zoekmachine vindt u de adressen van woningen, gebouwen of pleinen die met Wienerberger materialen werden gerealiseerd. Ontdek hoe bouwers en verbouwers hun dagen doorbrengen in de kleuren en vormen van de kwalitatieve Wienerberger producten.

  Visualisatietool

  Benieuwd hoe uw gevel, dak of verharding er zou uitzien?

  Maak eindeloze combinaties van gevel-, kleiklinker- en daktexturen op de verschillende modelwoningen in onze visualisatietool tot het resultaat volledig aan uw wensen voldoet.

  Kijk. Droom. Kies.

  Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

  U kan ons vinden:

  Londerzeel 

  A12 - Koning Leopoldaan 1
  2870 Breendonk

  Kortrijk 

  Kapel ter Bede 88
  8500 Kortrijk

  Producten

  Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

  Downloads

  Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

  Documentatiecenter

  Showrooms

  Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

  Jobs / vacatures

  Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.