Systemen

Uw gevel bekleden kan nog anders dan op de traditionele manier. We ontwikkelden een aantal systemen die in een originele en moderne gevelbekleding resulteren.

Ons Façabrick systeem maakt het mogelijk om uw gevel op een efficiënte manier een duurzame en esthetische facelift te geven met een bakstenen look, dankzij het gebruik van steenstrippen. Ook andere kleipannen zijn mogelijk.

Voor een duurzame en esthetische facelift

Façabrick

Uw gevel krijgt met Façabrick een efficiënte energiekeur. Eerst wordt het isolatiepaneel verlijmd en daarna mechanisch bevestigd tegen de bestaande gevel. Eenmaal de naden gedicht zijn, kunnen meteen de steenstrips aangebracht worden. Het isolatiepaneel is voorzien van een mortellaag met een ingewerkt wapeningsnet. Dit verzekert een betere stevigheid en hechting van de steenstrips. Bovendien is het geheel volledig waterdicht.

Creatieve architectuur met kleipannen

Gevelbekleding met kleipannen

Wist u dat u ook onze kleipannen als gevelbekleding kunt gebruiken? Deze worden gewoon zoals normale dakpannen geplaatst, maar dan op uw gevel. Uitstekende thermische isolatie, eenvoudige plaatsing en herstelling, creatief en economisch interessant.

Keramische gevelbekleding

Argeton

Keramische gevelbekleding geeft een unieke touch aan de gevels van gebouwen. Maar er is meer. Het assortiment van Argeton producten is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen (glad, reliëf, glazuur,...) en verschillende kleuren (terracotta getint in de massa) die uw fantasie de vrije loop laten.

Argeton is een op maat gemaakt product. Dit wil zeggen dat dit enkel op projectbasis wordt geproduceerd.

Ontdek onze concepten

Op basis van meer dan 100 jaar ervaring ontwikkelden we een aantal ‘concepten’. Dit zijn uitgaven van onze gevelstenen die voor specifieke doeleinden dienen. Zo zijn er de standaard gevelstenen, de Eco-bricks voor extra isolatie- of woonruimte, de smalle steenstrips en onze Iluzo gevelstenen. Ontdek ze allemaal en kies het concept dat bij u past.

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Showroomactie van 22 februari t.e.m. 17 april: krijg tot €325 terug!

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve Terca oplossingen voor een stijlvolle gevelbekleding. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk