Systemen

Uw gevel bekleden kan nog anders dan op de traditionele manier. We ontwikkelden een aantal systemen die in een originele en moderne gevelbekleding resulteren.

Creatieve architectuur met kleipannen

Gevelbekleding met kleipannen

Wist u dat u ook onze kleipannen als gevelbekleding kunt gebruiken? Deze worden gewoon zoals normale dakpannen geplaatst, maar dan op uw gevel. Uitstekende thermische isolatie, eenvoudige plaatsing en herstelling, creatief en economisch interessant.

Keramische gevelbekleding

Argeton

Keramische gevelbekleding geeft een unieke touch aan de gevels van gebouwen. Maar er is meer. Het assortiment van Argeton producten is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen (glad, reliëf, glazuur,...) en verschillende kleuren (terracotta getint in de massa) die uw fantasie de vrije loop laten.

Argeton is een op maat gemaakt product. Dit wil zeggen dat dit enkel op projectbasis wordt geproduceerd.

Een doorbraak in circulair bouwen

ClickBrick

ClickBrick is een innovatief circulair bouwsysteem voor het droogstapelen van gevelstenen. Dankzij deze manier van verwerken kunnen de bakstenen later gemakkelijk worden gedemonteerd en hergebruikt. Daardoor betekent ClickBrick een belangrijke doorbraak voor een circulair materiaalgebruik in de sector.

Dit modulaire concept vraagt vanaf de ontwerpfase een geïntegreerde aanpak op maat van de gevelsteen. Hierdoor wordt ClickBrick enkel op projectbasis aangeboden.

Ontdek onze concepten

Op basis van meer dan 100 jaar ervaring ontwikkelden we een aantal ‘concepten’. Dit zijn uitgaven van onze gevelstenen die voor specifieke doeleinden dienen. Zo zijn er de standaard gevelstenen, de Eco-bricks voor extra isolatie- of woonruimte, de smalle steenstrips en onze Iluzo gevelstenen. Ontdek ze allemaal en kies het concept dat bij u past.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve Terca oplossingen voor een stijlvolle gevelbekleding. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.