Mega Natuurrood
Referentie met Koramic Mega Natuurrood

Mega - megagrote Muldenpan voor snelle dakdekking

  • Financieel voordeel
  • Supersnelle plaatsing
  • Populair voor dakrenovaties
  • 30j. garantie vorstbestandheid

Met de herkenbare ‘goten’ behoort deze kleidakpan tot de familie van de Muldenpannen. Het grote formaat garandeert een snelle en economische plaatsing.

Als u een Mega keramische dakpan van Koramic in uw handen krijgt, begrijpt u meteen waarom we voor de naam ‘Mega’ kozen. Van deze typische Muldenpan hebt u minder dan 10 dakpannen nodig per vierkante meter.

Komt een dak goedkoper uit met een grotere dakpan?

Doorgaans komt een dak plaatsen inderdaad voordeliger uit met een grote kleidakpan. U betaalt misschien iets meer per dakpan, maar de dakdekker is veel sneller klaar. En bovendien hebt u minder dakpannen en dakpanlatten nodig.

Onder druk van steeds stijgende plaatsingskosten ontwikkelde Wienerberger deze Koramic kleidakpan, doordat de trend naar alsmaar grotere dakpannen zich blijft voortzetten.
 

Handige keramische dakpan voor dakrenovatie

Bij de Mega kleidakpan is een variabele kopsluiting voorzien van 58 mm. Het resultaat is een regelbare latafstand. Gaat u renoveren? Dan kunt u uw huidige onderliggende dakstructuur behouden, zolang die nog stevig genoeg is, het onderdak in goede staat is en de afstand tussen de panlatten 335 tot 393 mm is.

Ook bij nieuwbouw komt de variabele kopsluiting van pas. Het geeft de dakdekker meer flexibiliteit. Zo kan hij ervoor zorgen dat de kleidakpannen bovenaan mooi uitkomen en moet hij geen dakpannen verzagen. Dat bespaart de dakdekker tijd en het bespaart u kosten.

Alle documenten over Mega

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen voor een stijlvolle dakdekking. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige dak.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.