3D textuur Elfino Antraciet mat

Tegelpan Elfino - Fijn als een lei, makkelijk als een tegelpan

  • Ultrafijn zicht na plaatsing
  • Snelle plaatsing en vormvast
  • Zowel voor nieuwbouw als renovatie
  • Duurzaam
  • 30j. garantie vorstbestandheid

Fine & Easy

Met de keramische tegelpan Elfino streven we de perfectie na.

Fine Dankzij de vlakke look van een lei oogt een dak met Elfino tegelpannen heel strak. Dat maakt van deze fijne pan het perfecte alternatief voor een dak met leien.

Easy Elfino is snel en makkelijk te installeren dankzij de doorlopende ophangneus bovenaan. En de 30 jaar garantie op vorstbestendigheid die Wienerberger biedt maakt het nog makkelijker om te kiezen voor een duurzaam en UV-bestendig Elfino dak.

Voor nieuwbouw of renovatie

De fijne vormgeving van de tegelpan Elfino leent zich perfect voor een hedendaagse nieuwbouw of renovatie. Door haar dunne voetzijde en de aangepaste breedte van de vorst lijkt een dak dat is afgewerkt met Elfino keramische tegelpannen van Koramic gewoon door te lopen. Keramische hulpstukken garanderen een strakke afwerking en detaillering, die de architectuur versterken. 

De keramische tegelpan Elfino is ook ideaal voor renovaties; ze is namelijk het perfecte alternatief voor een dak met leien. Aangezien oude daken meestal een stevige structuur hebben, is een versterking vaak niet nodig als u oude pannen of leien wilt vervangen. 

Plaatsingsgemak 

De Elfino heeft een doorlopende ophangneus bovenaan. Daardoor moeten niet alle keramische tegelpannen stuk voor stuk worden vastgemaakt, wat de plaatsing vergemakkelijkt en sneller doet verlopen. 

Duurzaam

De Elfino keramische tegelpan is kleurvast en dus blijvend mooi, dankzij het engobeproces. Daarbij wordt een fijne, matte deklaag vastgebakken in de klei. Dat levert een esthetisch veel duurzamer resultaat op dan een gecoate afwerking.

De Elfino keramische tegelpan wordt bovendien lokaal geproduceerd met behulp van plaatselijke, recycleerbare en natuurlijke grondstoffen. Het transport blijft tot een minimum beperkt. Bovendien zijn de pannen demonteerbaar en herbruikbaar

Meer weten over Tegelpan Elfino?

Recentste realisaties

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen voor een stijlvolle dakdekking. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige dak.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.