Panel photography of the Tradiva Antraciet mat
New construction single family in Pittem

Tradiva - 3 formaten, dezelfde dakpan

  • 30 mm regelbare latafstand
  • 8 mm variabele zijsluiting
  • Tijdloze look
  • Licht golvende dakpan
  • Dakpannen verzagen niet meer nodig

Tradiva kleidakpannen zijn klassiekers onder de dakpannen, maar met een technisch vernuft dat meer dan hedendaags is.

Elegant als altijd, is deze zacht gegolfde dakpan beschikbaar in 5 verschillende tinten. Bovendien kunt u de dakpan zowel in de lengte als in de breedte aanpassen. Daardoor moet u geen dakpannen meer verzagen om alles te doen passen. Zo werkt u vlotter en bespaart u tijd en geld.

De perfecte renovatiedakpan

Uiteraard kunt u de Tradiva dakpan zowel voor nieuwbouw als voor renovaties gebruiken, maar bij renovatiewerken is deze dakpan toch in het bijzonder interessant. De Tradiva dakpan heeft een regelbare latafstand van 30 mm en een variabiliteit in de breedte van 8 mm.

Met wat geluk kunt u de bestaande lattenstructuur gewoon laten liggen en direct een nieuwe laag dakpannen plaatsen. Want zelfs een onregelmatige maatverdeling van de panlatten is geen probleem voor deze collectie.
 

Tijdloze uitstraling

Tradiva keramische dakpannen vertonen een elegante golflijn. Tussen de 5 kleurvarianten zitten er 2 types terracotta en 3 donkere tinten, variërend van grijs tot zwart en van heel mat tot satijn glanzend.
 

Technische perfectie, snelle plaatsing

De twee ophangneuzen aan de achterkant maken de Tradiva een geliefde dakpan bij dakdekkers. De dakpannen laten zich makkelijk aan de panlatten bevestigen en garanderen een stabiele plaatsing. Ze maken het bovendien eenvoudiger om verzaagde dakpannen rond kielgoten, noordbomen en dakonderbrekingen te plaatsen. Tradiva keramische dakpannen zijn met andere woorden multi-inzetbaar, en ze passen zich aan de meest uiteenlopende dakvormen aan.

Alle documenten over Tradiva

Download voorbereiden. ... Download alles. (1)

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen voor een stijlvolle dakdekking. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige dak.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.