Tegelpan 301 - de veelzijdige dakpan voor een strak ogend dak

  • Veelzijdigheid troef
  • Zowel voor dak als gevel
  • Met bevestigingsrib
  • 30j. garantie vorstbestandheid

De Tegelpan 301 van ons merk Koramic leent zich voor alle mogelijke stijlen.

De veelzijdigheid van de Tegelpan 301 dakpannen betekent dat u ze kunt gebruiken voor eender welke architectuur. Van doorgedreven modern tot traditioneel of rustiek. Bovendien is deze kleipan uiterst geschikt voor het uitvoeren van speciale dak- en gevelaccenten, zoals erkers, portieken, dakkapellen … Wilt u een monolitisch geheel creëren en hetzelfde materiaal in dak en gevel gebruiken? Dat kan perfect met de Tegelpan 301.

Bij renovatie worden tegelpannen vaak gebruikt ter vervanging van strodaken. Ook uiterst geschikt voor boogdaken of gevelbekleding.

Unieke combinatiemogelijkheden

Dankzij het brede aanbod kleuren is het mogelijk om de Koramic Tegelpan 301 te combineren met andere collecties dakpannen. Een voorbeeld: doorgaans komt het goedkoper uit om grotere dakpannen te leggen, omdat de dakdekker dan sneller vooruit gaat. U kunt dus de grotere vlakken bedekken met bijvoorbeeld de Stormpan 44 en de moeilijkere stukjes, zoals een dakkapel, afwerken met de Tegelpan 301.

 

De keuze van de dakdekker

Dakdekkers werken graag met de Tegelpan 301 en daar is een concrete reden voor: de doorlopende bevestigingsrib; een doorlopende ophangingsneus langs de achterkant van de dakpan. Ze waarborgen niet enkel een goede en snelle plaatsing, maar zijn ook een hulpmiddel bij het plaatsen van verzaagde pannen rond kielgoten, noordbomen en bij het afwerken van dakdoorbrekingen.

Alle documenten over Tegelpan 301

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Extra pluspunten van de Tegelpan 301

Deze collectie tegelpannen produceren we lokaal. Naast de duurzaamheid van keramische pannen zelf, heeft dus ook de productie ervan een beperkte impact op het milieu. Beperkt transport van grondstoffen en de afgewerkte dakpannen zijn daarbij belangrijke factoren. 

De geglazuurde varianten beschermen uw dak extra tegen algen en mossen.

De productie van eigen bodem in onze Pottelberg productiesite vermijdt veel transport. Dat maakt deze kleipan extra duurzaam.

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen voor een stijlvolle dakdekking. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige dak.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.