Oude Pottelbergse Pan 451 - voor een rustiek, historisch ogend dak

  • Look en feel van recuperatiepannen
  • Nagelnieuwe kwaliteit
  • Speciaal kleuraanbod
  • 30j. garantie vorstbestandheid

De oude holle kleidakpan met de looks van verweerde dakpannen, maar met de kwaliteit en garanties van nagelnieuwe keramische dakpannen.

Voor een rustieke architectuur of de kenmerkende cottagestijl was u vaak aangewezen op recuperatiedakpannen. Maar recuperatiedakpannen zijn niet zo eenvoudig te vinden, en ze zijn doorgaans een stukje duurder. Net omdat ze zo schaars zijn.

Daarnaast bent u bij gebruikte dakpannen niet zeker van de kwaliteit terwijl u bij de gloednieuwe Oude Pottelbergse 451 kleidakpannen de kwaliteit én de 30-jarige garantie op vorstbestendigheid van nieuwe Koramic kleidakpannen krijgt. Ten slotte is de plaatsing van recuperatiedakpannen doorgaans ook duurder en het gaat trager doordat er minder hulpstukken voorzien zijn, en er minder technische afwerking is dan bij nieuwe keramische dakpannen.

Wilt u een historisch ogend dakvlak? Dan is voor u de Oude Pottelbergse Pan 451 de ideale keuze omwille van de garantie op kwaliteit, maat- en vormvastheid en het financiële voordeel.

 

Historisch van vorm, veelzijdig van kleur

De vorm van de Oude Pottelbergse Pan is geïnspireerd op de Oude Boomse Pan. Deze typische S-vormige kleidakpannen die door hun golvend profiel reeds decennialang populair zijn in Vlaanderen. U ziet ze dan ook nu nog vaak liggen op daken van oude hoeves, landhuizen en begijnhoven.

Tip: combineer met tegelpannen

Tegelpannen worden vaak gebruikt voor de afwerking van daken met Oude Pottelbergse 451 dakpannen. Zo vaak zelfs, dat we binnen de Koramic gamma’s tegelpannen van Pottelberg (301, Plato, Rustica) en Aleonard reeds een kleur voorzien hebben die kan gebruikt worden in combinatie met de Oude Pottelbergse Pan 451.

Alle documenten over Oud Pottelbergse

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen voor een stijlvolle dakdekking. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige dak.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.