Romane 1.2 - de dakpan met de typische Mediterraanse look

  • Typisch zuiderse kleuren
  • Versnelde waterafvoer
  • 2 bevestigingsneuzen
  • 30j. garantie vorstbestandheid

Met deze Koramic kleidakpan verkrijgt u de charme en typische stijl van zuiderse daken dankzij haar unieke vorm en kleurenaanbod.

De Romane 1.2 dakpan heeft een uniek gamma aan tinten dat de typische kleuren van kleidakpannen weerspiegelt in zonovergoten zuiderse landen rond de Middellandse Zee. Naast Natuurrood en Gewolkt vindt u ook de verweerde en fraai genuanceerde Strokleur en Antiek.

Perfecte afwerking

Het dakschild van de unieke Romane 1.2 kleidakpan is voorzien van een dubbele zij- en kopsluiting. In die sluitingen hebben we afwateringskanaaltjes verwerkt die het aflopen van regen- en sneeuwwater versnellen.

Daarnaast zijn er aan de achterkant van de Romane 1.2 keramische dakpan twee bevestigingsneuzen voorzien. Dankzij die bevestigingsneuzen kan de dakdekker meerdere dakpannen tegelijkertijd ophangen zonder ze telkens eerst te moeten vastmaken. Dat versnelde proces bespaart de dakdekker tijd en bespaart u een deel van de kosten.

Alle documenten over Romane 1.2

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen voor een stijlvolle dakdekking. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige dak.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.