Actua 10 (LT en LG) - grote dakpan voor lage dakhellingen

  • Moderne architectuur
  • Perfect voor gevel & lage dakhelling
  • Snelle & goedkope plaatsing
  • 30j. garantie vorstbestandheid

Grotere keramische dakpan betekent snellere plaatsing, minder werkuren en dus een lagere kost.

Net iets meer dan 10 kleipannen. Zoveel Actua kleidakpannen hebt u nodig per vierkante meter. In de bouwsector stijgen de kosten. Koramic blijft dus een stapje voor door dakpannen te ontwerpen die dat probleem kleiner maken. Doordat de dakdekker minder dakpannen nodig heeft, gaat het leggen van de kleipannen veel sneller.

Houd hier rekening mee bij de keuze van uw dakpannen. De kost per dakpan ligt misschien iets hoger bij grote kleipannen, maar aan het einde van de rit komt het je financieel voordeliger uit.

Voor een moderne architectuur

De platte vormgeving en subtiele afvlakking geeft uw dak een strakke en effen look. U verkrijgt een eenvoudig en zuiver lijnenspel. De Actua 10 LT en Actua 10 LG van Koramic zijn dus uiterst geschikt voor strakke, moderne architectuur. De dubbele zijsluiting en dubbele kopsluiting zorgt dan weer voor een optimale afschermende en waterafvoerende functie.

Alle documenten over Actua 10

Download voorbereiden ... Download alles (2)

Regelbare latafstand: handig bij dakrenovatie

Regelbare latafstand betekent dat de Actua dakpannen een variabele kopsluiting hebben (75 mm bij Actua 10 LG, 60 mm bij Actua 10 LT). Dit geeft de dakdekker vrijheid bij het leggen van de kleipannen. Bij dakrenovatie betekent dit dat u, indien uw onderdak nog in goede staat is, uw panlatten niet moet vernieuwen en direct aan de dakdekking kunt beginnen.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat u de Actua 10 LG en LT ook kunt gebruiken bij nieuwbouw. Een bijkomend voordeel van de regelbare latafstand: de dakdekker kan ervoor zorgen dat de bovenste kleipannen mooi uitkomen en dat hij dus niet moet zagen. Dat scheelt alweer wat tijd en kosten. Het ziet er ook beter uit als u de keramische dakpannen niet moet verzagen.

 

Verschillen tussen de Actua 10 LG en de Actua 10 LT

Het grootste verschil tussen de LG en de LT is de herkomst en het kleuraanbod. Hoewel beide dakpannen onder ons merk Koramic vallen, worden ze toch in 2 verschillende fabrieken geproduceerd. De Actua 10 LG wordt geproduceerd in het Duitse Langenzenn. De Actua 10 LT wordt vervaardigd in de fabriek in Lantenne in Frankrijk; ook wel gekend als Migeon.

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen voor een stijlvolle dakdekking. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige dak.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

 

Kortrijk

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

 

Bezoek onze showroom