Actua 10 - grote dakpan voor lage dakhellingen

  • Moderne architectuur
  • Perfect voor gevel & lage dakhelling
  • Snelle & goedkope plaatsing
  • 30j. garantie vorstbestandheid

Grotere keramische dakpan betekent snellere plaatsing, minder werkuren en dus een lagere kost.

Net iets meer dan 10 kleipannen. Zoveel Actua kleidakpannen hebt u nodig per vierkante meter. In de bouwsector stijgen de kosten. Koramic blijft dus een stapje voor door dakpannen te ontwerpen die dat probleem kleiner maken. Doordat de dakdekker minder dakpannen nodig heeft, gaat het leggen van de kleipannen veel sneller.

Houd hier rekening mee bij de keuze van uw dakpannen. De kost per dakpan ligt misschien iets hoger bij grote kleipannen, maar aan het einde van de rit komt het je financieel voordeliger uit.

Voor een moderne architectuur

De platte vormgeving en subtiele afvlakking geeft uw dak een strakke en effen look. U verkrijgt een eenvoudig en zuiver lijnenspel. De Actua 10 van Koramic is dus uiterst geschikt voor strakke, moderne architectuur. De dubbele zijsluiting en dubbele kopsluiting zorgt dan weer voor een optimale afschermende en waterafvoerende functie.

Alle documenten over Actua 10

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Regelbare latafstand: handig bij dakrenovatie

Regelbare latafstand betekent dat de Actua dakpannen een variabele kopsluiting hebben (60 mm). Dit geeft de dakdekker vrijheid bij het leggen van de kleipannen. Bij dakrenovatie betekent dit dat u, indien uw onderdak nog in goede staat is, uw panlatten niet moet vernieuwen en direct aan de dakdekking kunt beginnen.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat u de Actua 10 ook kunt gebruiken bij nieuwbouw. Een bijkomend voordeel van de regelbare latafstand: de dakdekker kan ervoor zorgen dat de bovenste kleipannen mooi uitkomen en dat hij dus niet moet zagen. Dat scheelt alweer wat tijd en kosten. Het ziet er ook beter uit als u de keramische dakpannen niet moet verzagen.

 

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen voor een stijlvolle dakdekking. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige dak.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.