Panne TFP - een kleidakpan voor elke bouwstijl

 • Geschikt voor lage dakhelling
 • Versnelde waterafvoer
 • Populair voor dakrenovatie
 • 30j. garantie vorstbestandheid

Voor elke bouwstijl en elk bouwproject: van dakrenovatie tot nieuwbouw. Een veelzijdige dakpan met perfecte afwerking.

De Panne TFP kleidakpan van Koramic is populair bij mensen die hun dak renoveren. Dat komt deels door de regelbare latafstand. Regelbare latafstand betekent in dit geval een variabele kopsluiting van 12 mm. Concreet betekent het dat de dakdekker meer vrijheid heeft bij het plaatsen van de dakpannen. Zolang uw huidige dakconstructie en panlatten nog stevig genoeg zijn, het onderdak nog in goede staat is en de latafstand tussen 338 en 350 mm ligt, hoeft u deze niet te vernieuwen.

Ook voor nieuwbouw heeft deze variabele kopsluiting een voordeel. De dakdekker kan de kleidakpannen bovenaan makkelijker laten uitkomen. Zo moet hij geen dakpannen verzagen. Dat scheelt tijd en kosten. Bovendien oogt het ook beter.

Daarnaast is de Panne TFP (tuile à faible pente) geschikt voor een lage dakhelling, vanaf 10° met een onderdak Fleece of Fleece Plus.
 

Voor elke bouwstijl

Rustiek, klassiek, hedendaags, modern, vooruitstrevend … Welke bouwstijl u ook verkiest, de Panne TFP keramische dakpan is telkens een goede keuze. Hiervoor zijn 3 redenen:

 • Zacht golvend profiel
 • Diversiteit aan kleuren
 • Mogelijkheid om te plaatsen op een lage dakhelling (vanaf 10°)
   

Perfecte technische afwerking

De dubbele zijsluiting en dubbele kopsluiting garanderen een optimale afschermende en waterafvoerende functie van uw dak. In de sluitingen zijn er ingebouwde afwateringskanaaltjes die het aflopen van regen- en sneeuwwater versnellen.

Daarnaast zijn er ook twee ophangneuzen die het plaatsen van uw dak versnellen. De dakdekker kan meerdere dakpannen ophangen vooraleer hij ze moet vastmaken. Dat versnelde proces bespaart de dakdekker tijd en bespaart u een deel van de kosten.

Alle documenten over Panne TFP

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

 • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen voor een stijlvolle dakdekking. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige dak.
 • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
 • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.