Vauban – de vlakke dakpan met de look van een tegelpan

  • Vlakke dakpan met sluitingen
  • Alternatief voor tegelpannen
  • Regelbare latafstand
  • 30j. garantie vorstbestandheid

Door haar relatief klein formaat en haar vlak uitzicht lijkt de Vauban dakpan na plaatsing heel goed op een tegelpan.

De Vauban kleipan heeft een hele reeks voordelen. Eén daarvan is dat het een vlakke dakpan is, met de voordelen van een dakpan met sluitingen. Dankzij een dubbele zij- en enkele kopsluiting is het een kleine sluitpan die geplaatst kan worden in hetzelfde verband (kruisgewijze plaatsing) als de tegelpan.

Goed voor uw portefeuille

Regelbare latafstand: dat is één van de redenen waarom de Vauban dakpan een interessante keuze is. Regelbare latafstand betekent dat er een variabele kopsluiting voorzien is (15 mm).

Als u uw dak renoveert, is de latafstand al bepaald. Dat kan de keuze van dakpannen beperken. Maar zolang de latafstand tussen 258 en 273 mm ligt, kunt u dus perfect voor de mooie Vauban kiezen. Als uw latten en onderdak nog in goede staat zijn, kunt u dus direct beginnen met het leggen van de dakpannen.

Een tweede voordeel van regelbare latafstanden: de dakdekker kan flexibeler te werk gaan zodat de bovenste dakpannen niet moeten verzaagd worden. Dat scheelt al wat werkuren en dus kosten.

Ten slotte zijn er nog de ophangneuzen. Die zorgen voor een stabiele plaatsing en maken de plaatsing van kleine verzaagde stukken gemakkelijker ter hoogte van dakvensters, noordbomen en kielgoten. Daarnaast versnellen de ophangneuzen de dakdekking, met lagere werkkosten als gevolg.

 

Alle documenten over Vauban

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen voor een stijlvolle dakdekking. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige dak.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.