Steenstrips concept
Referentie met steenstrippen

Steenstrips: de dunnere versie van de Terca gevelstenen

  • Ruimtebesparend
  • Uitermate geschikt voor renovatie
  • Praktisch en esthetisch verleidelijk
  • Look van volle bakstenen
  • Vertrouwde Wienerberger kwaliteit

Steenstrips zijn dunnere versies van onze Terca gevelstenen. Dit geeft een pak nieuwe mogelijkheden voor nieuwbouw en renovaties!

Nagenoeg alle baksteencollecties van Terca zijn verkrijgbaar als steenstrips. Daardoor bent u zeker van dezelfde kwaliteit. Met een dikte van ongeveer 22 millimeter zijn steenstrips ideaal om te plaatsen waar geen of weinig ruimte is voor de gewone gevelstenen van 90 mm.

Steenstrippen kunnen ook als hoeksteen geleverd worden. Eenmaal een gevel volledig bezet is met steenstrips, is deze dan ook niet meer te onderscheiden van een muur die uit volle keramische bakstenen is opgebouwd. Naast het ruimtebesparende karakter kunt u dus rekenen op de mooie gevel die u van Wienerberger verwacht.

Steenstrips voor nieuwbouw of renovatie:

Steenstrips kunnen gebruikt worden voor nieuwbouw of renovatie. De steenstrips worden onder andere gebruikt als gevelsteen. Daarnaast worden de steenstrips vaak gebruikt voor het bezetten van een plafond in stenen. De steenstrips zijn lichter en het visuele aspect blijft onveranderd. Dit zorgt voor een makkelijkere plaatsing.

 

Vind uw ideale steenstrips op basis van de kleur, het formaat of het type steen.

Plafondbekledingen en overkragingen

Gevel en overkraging zijn één dankzij het gebruik van steenstrips

Steenstrips bieden creatieve mogelijkheden op het vlak van zowel bouwen als verbouwen. Ze zijn makkelijk combineerbaar met de klassieke baksteen. Ze zijn ook ideaal om plafondbekledingen en overkragingen af te werken. Dankzij het lichte gewicht is het veel eenvoudiger deze gebouwdelen aan te kleden.

Reference photo renovation single family in Oostende
© Wienerberger

Grote ontwerp- en detailleringsvrijheid met steenstrips

IJzersterk van concept tot detail

Met  steenstrips geniet u over een grote ontwerp- en detailleringsvrijheid voor uw bouw- of verbouwprojecten. Ontdek hier enkele voorbeelden.

Opleidingen

Voor de vakman en -vrouw: leer de meest recente technieken en nieuwste ontwikkelingen.

Nog meer info?

Extra documenten, folders en brochures kunt u als particulier of professional downloaden en gratis laten bezorgen per post.

Recentste realisaties

0Resultaten

Bewonder onze producten op 100-en referentieadressen.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.