Campaign products - bricks, rooftiles, pavers -  Wienerberger

Showroomtombola

Bezoek één van onze showrooms, kies voor één van onze producten en maak kans op een kortingsbon van 600€. Vraag naar uw deelnamebon in onze showrooms.

Stuur bij aankoop van uw Terca gevelstenen, steenstrippen, Koramic kleidakpannen of kleiklinkers uw deelnamebon terug, samen met een kopie van uw aankoopfactuur, en maak kans* op een kortingsbon!

Hoe deelnemen?

1.     U stuurt een kopie van de factuur van de dakdekker/aannemer, handelaar of bouwpromotor, waarop het type Koramic kleipannen, Terca gevelstenen, steenstrippen en/of Wienerberger kleiklinkers, de geleverde hoeveelheid en de datum van levering duidelijk zijn aangegeven, samen met een kopie van uw deelnameformulier en vermelding van uw bankrekeningnummer terug naar:

o    Via e-mail: info@wienerberger.be met als onderwerp "showroomtombola"

o    Per post:
Wienerberger nv
T.a.v. Dienst Marketing
Kapel ter Bede 121
8500 Kortrijk

2.     Uit alle geldige inzendingen van beide showrooms wordt maandelijks 1 winnaar getrokken die persoonlijk zal worden verwittigd.

*: Tombola SOS Kinderdorpen België, III/42/3687841

Bezoek onze showroom

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

 

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk