Begeleiding werfopstart

Begeleiding opstart werf

Om uw bouwwerken goed te laten starten, voorzien we gratis begeleiding bij het opstarten van uw werf als u Porotherm Dryfix of Porotherm Lijm-Systeem gebruikt.

Voor een vlot bouwproces voor de aannemer of de dakdekker is de opstart van de werf een cruciale gebeurtenis. Om deze zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, organiseert Wienerberger op aanvraag gratis werfopstarten voor:

Porotherm Dryfix: baanbrekende bouwtechniek voor Porotherm lijmstenen

Porotherm Dryfix

Bij werfopstarten van Porotherm Dryfix wordt de aanzet van de bouw begeleid door echte specialisten van Wienerberger. Zo doorlopen we een volledige demonstratie van het stappenplan (opstart, waterkering, opgaand metselwerk … ) en schenken we de nodige aandacht aan een goede en efficiënte uitvoering tijdens een oefensessie, waarbij de aannemer zelf de handeling kan aanleren.

Porotherm Lijm-Systeem

Onze specialisten begeleiden u tijdens de aanzet van de bouw. Zo wordt er bij de opstart van een werf met Porotherm Lijm-Systeem binnenmuurstenen bijzondere aandacht besteed aan het verzagen van de binnenmuurstenen, het aanmaken van de speciale lijmmortel, het correcte gebruik van de rolbak ...

Vraag hier een werfopstart aan.

Gerelateerde opleidingen en infosessies

Metselwerk met dunne voegen waarbij de puurheid van gevelstenen wordt geaccentueerd, zit ontegensprekelijk in de lift. Wienerberger wenst u, de uitvoerder, hiervan dan ook gratis de nodige kennis en technieken over te brengen aan de hand van een specifiek toegepaste opleiding.

De 8 opleidingen van Wienerberger, in samenwerking met VDAB, worden op regelmatige tijdstippen georganiseerd. Daarnaast zijn er ook nog heel wat andere opleidingen die op aanvraag kunnen worden ingepland.

Om u als aannemer in het kader van de ATG-keuring op het Porotherm Dryfix bouwsysteem te laten registreren als erkende aannemer, bieden we deze opleiding Porotherm Dryfix aan. Dit revolutionaire bouwsysteem op basis van PU-lijm mag niet in uw arsenaal ontbreken.