Opleidingen

Maak kennis met onze opleidingen voor aannemers, dakdekkers, architecten... In onze opleidingen brengen we u op de hoogte van de vernieuwingen binnen de bouwsector en leren we u werken met de bouwoplossingen van Wienerberger. 

Opleiding Verlijmen

Metselwerk met dunne voegen waarbij de puurheid van gevelstenen wordt geaccentueerd, zit ontegensprekelijk in de lift. Wienerberger wenst u, de uitvoerder, hiervan dan ook gratis de nodige kennis en technieken over te brengen aan de hand van een specifiek toegepaste opleiding.

Opleiding Dryfix

Om u als aannemer in het kader van de ATG-keuring op het Porotherm Dryfix bouwsysteem te laten registreren als erkende aannemer, bieden we deze opleiding Porotherm Dryfix aan. Dit revolutionaire bouwsysteem op basis van PU-lijm mag niet in uw arsenaal ontbreken.

VDAB opleidingen

De 8 opleidingen van Wienerberger, in samenwerking met VDAB, worden op regelmatige tijdstippen georganiseerd. Daarnaast zijn er ook nog heel wat andere opleidingen die op aanvraag kunnen worden ingepland.

Begeleiding opstart werf

Om uw bouwwerken goed te laten starten, voorzien we gratis begeleiding bij het opstarten van uw werf als u Porotherm Dryfix, Porotherm Lijm-Systeem of Façatile gebruikt.

Opleidingen op maat

Opleidingen op maat

Naast het standaard aanbod zijn er ook opleidingen op maat mogelijk. Deze kunnen dan à la carte voor u georganiseerd worden.

Voor meer informatie en/of inschrijvingen, gelieve contact op te nemen.