Opleiding Porotherm Dryfix

Voorlopig zijn er geen opleidingen Porotherm Dryfix meer gepland. Om uw bouwwerken goed te laten starten, kunt u een gratis werfopstart aanvragen.

Vanaf 24 augustus 2023  is tevens een verplichte opleiding vereist voor professionele en industriële gebruikers van producten die diisocyanaten bevatten. Dit is een stof die gebruikt wordt in polyurethaan (PU), polyurethaan lijmen, kitten en schuim. Meer info en het opleidingsmateriaal vindt u op Safe use of Diisocyanates - Home (safeusediisocyanates.eu).

De opleiding die dient gevolgd te worden in kader van Porotherm Dryfix, is 048 Professionele toepassing van kleef- en afdichtmiddelen / Kleine verpakkingen bij omgevingstemperatuur - European Diisocyanates and Polyols Producers Association (ISOPA) (idloom.events). Voor het gratis volgen van het online trainingsprogramma kunt u gebruikmaken van de voucher code: FEICA_21_G

 

Om u als aannemer in het kader van de ATG-keuring op het Porotherm Dryfix bouwsysteem te laten registreren als erkende aannemer, bieden we deze opleiding Porotherm Dryfix aan. Dit revolutionaire bouwsysteem op basis van PU-lijm mag niet in uw arsenaal ontbreken.

Na de opleiding ontvangen de deelnemers een certificaat, en ze worden opgenomen in de lijst met erkende aannemers

Deze opleiding is de garantie op een probleemloze uitvoering en zorgt er ook voor dat de uitgevoerde werken in overeenstemming zijn met de bepalingen in de ATG.
 

In de opleiding komen de volgende zaken aan bod:

Theorie

  • Technische goedkeuring: wat en waarom?
  • Overlopen van de individuele componenten (type blokken, bindmiddel, materieel … )
  • Overzicht van uitgevoerde testen op het Portherm Dryfix systeem + resultaten
  • In detail doorlopen van de uitvoering aan de hand van een stappenplan
  • ‘Good to know’ (brandweerstand, milieu, garantie … )

Praktijk

  • Volledige demonstratie stappenplan (opstart, uitmetselen eerste laag, waterkering, opgaand metselwerk, opkuis … )
  • Aandachtspunten voor een goede en efficiënte uitvoering
  • Oefensessie waarbij deelnemers zelf de handelingen kunnen aanleren
  • Beoordeling finale metselwerkeigenschappen
 
Schrijf u hier in voor de opleiding Dryfix.
De opleiding Porotherm Dryfix is gratis en richt zich specifiek op aannemers die zich in het kader van de ATG keuring op dit systeem willen laten registreren als erkend aannemer.

Wegens de verstrengende coronamaatregelen zijn er voorlopig geen opleidingen meer. Houd zeker deze pagina in de gaten voor nieuwe data. 

Londerzeel

Democenter Showroom Londerzeel

A12 - Koning Leopoldlaan 1
2870 Breendonk

Gerelateerde opleidingen en infosessies

Begeleiding opstart werf

Om uw bouwwerken goed te laten starten, voorzien we gratis begeleiding bij het opstarten van uw werf met Wienerberger materialen.

Opleidingen op maat

Echt vakmanschap maakt het verschil op een bouwwerf. We vinden het dan ook belangrijk om zo veel mogelijk onze kennis te delen met u, de bouwprofessional. Vindt u niet wat u nodig hebt in ons standaard aanbod? Contacteer ons dan om te zien of we een opleiding op maat kunnen organiseren.

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.