u-waarde calculator

Vernieuwde U-waarde calculator

Er is een vernieuwde tool te vinden op de website van Wienerberger: de U-waarde calculator

De U-waarde calculator is vernieuwd en sterk vereenvoudigd in gebruik. Voorheen was deze tool beschikbaar onder de vorm van een Excel file, terwijl deze tool nu wordt aangeboden onder de vorm van een invulformulier waarbij de gebruiker gevraagd wordt om enkele essentiële gegevens in te geven om te komen tot de U-waarde van de geïsoleerde spouwmuur met Wienerberger binnenmuurstenen.

De berekeningen zijn conform de nieuwe regelgeving met betrekking tot de berekening van U-waarden. Als resultaat krijgt men de U-waarde van de wand waarbij ook wordt rekening gehouden met de invloed van de spouwankers. De totale wanddikte horende bij de bekomen U-waarde wordt eveneens als resultaat meegegeven.

Een bijkomend voordeel van deze vernieuwde tool, is dat men voortaan ook de U-waarde van verschillende muuropbouwen met elkaar kan vergelijken.

People working together

Benieuwd welke online tools we nog ontwikkeld hebben om u te helpen bij complexe berekeningen?

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.