Halfronde vorst vario

Halfronde variabele vorst

Gemak op het hellend dak met de halfronde vorst met variabele sluiting
 

Voor de dakpanmodellen OVH Klassiek, VHV Klassiek, VHV Vario, Tradiva en Alegra 10 TE wordt een nieuwe halfronde vorst geïntroduceerd in het gamma.

Het belangrijkste voordeel is dat u niet meer hoeft te zagen, omdat de vorst 15mm speling in de lengte heeft. Bovendien kunt u dankzij de maatstreepjes de vorsten eenvoudig op gelijke maatvoering leggen. Dat geeft tijdwinst en een nettere afwerking.

Belangrijke wijziging ten opzichte van voorheen is dat de begin- en eindvorst nu vervangen worden door één en hetzelfde stuk, waardoor men dient gebruik te maken van een halfronde vorst met dubbele wel 1250.

Deze nieuwe halfronde vorst vervangt het huidige model voor deze Koramic keramische dakpanmodellen.

Halfronde variabele vorst
Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.