Cottage

De cottage bouwstijl doet in veel opzichten denken aan de klassieke fermettes die het Vlaamse landschap inkleuren. Of denk aan statige pastoriewoningen met hun authentieke en rustieke karakter. Door alternatieve kleuren te combineren en te spelen met vormen en texturen, maakt u van een eerder klassieke bouwstijl, toch helemaal uw unieke en tijdloze stijl!

Historiserende woningen in baksteen en hout. Verschillende kleuren baksteen en in hoogte verspringende daken suggereren kleinschaligheid. De gebouwen hebben hellende pannendaken. Het gaat in deze architectuur om herkenning, het vertrouwde en voortbouwen op het bestaande.

  0Resultaten

  Referentieapp

  Nieuwe app

  U hebt het ontwerp van uw woning reeds in gedachten? Of u zoekt gewoon inspiratie? Dan lijkt het ons interessant voor u om even te kijken naar Wienerberger realisaties.

  Met de referentie zoekmachine vindt u de adressen van woningen, gebouwen of pleinen die met Wienerberger materialen werden gerealiseerd. Ontdek hoe bouwers en verbouwers hun dagen doorbrengen in de kleuren en vormen van de kwalitatieve Wienerberger producten.

  Nieuw
  Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

  Kijk. Droom. Kies.

  Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

  U kan ons vinden:

  Londerzeel 

  A12 - Koning Leopoldaan 1
  2870 Breendonk

  Kortrijk 

  Kapel ter Bede 88
  8500 Kortrijk