“Eenvoudige geometrie voor functioneel wonen met een authentieke knipoog”

Buitengewoon én betaalbaar wonen in Bierbeek

Een hedendaags ontwerp hoeft niet duurder te zijn dan een klassiek vormgegeven huis. Dat bewijst deze buitengewone woning in Bierbeek. Het plan werd opgesteld in functie van de omgeving. De bewoners wilden het contact met de achterliggende velden behouden, en tegelijk het huis visueel en akoestisch afschermen van de nabijgelegen spoorweg.

Resultaat: een relatief gesloten voor- en rechter- zijgevel. En leefruimtes en slaapkamers aan de achterkant van het gebouw, geënt op het weidse uitzicht. Binnen in huis is er veel aandacht voor licht en contact. Er loopt een vide over de volledige breedte van de woning, de keuken is een deel van de open leefruimte en grote glaspartijen laten de zon naar binnen.

Waarom Terca Marono Gesmoord?

Zowel de kleur als de textuur van deze gevelsteen contrasteert knap met de witte gevelcement en het dito plaatmateriaal.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Blanco Architecten

Bierbeek

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.