“Een spel van contrasten”

Een strakke gezinswoning middenin het groen

Deze gezinswoning maakt gebruik van hoekige volumes die contrasteren met de weelderig groene omgeving. De uitgepuurde lijnen werden nauwkeurig uitgedacht en combineren het ruwe aspect van de baksteen met de gladde profielen van de aluminium raamkozijnen. Dat spel van contrasten zet zich verder in de opbouw van de gevels: waar de straatkant weinig prijsgeeft, bestaat de achterzijde uit een opeenvolging van raampartijen die een ongebreideld zicht bieden op de omliggende natuur.

Waarom Terca Marono Gesmoord Extra

De textuur van deze gevelsteen wordt extra geaccentueerd door het horizontale karakter ervan, alsook door de massieve expansie die door de buitenmuur aan de voorzijde wordt gevormd. 

Andere ingrepen, zoals de langwerpige strook die over de hele breedte van de gevel loopt en het licht laat binnenvallen, zorgen voor een afwisseling van licht en schaduw die de ruwe gevel nog meer tot haar recht laat komen.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Arch. Massimo Panza, Bergen

Casteau

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk