“Een spel van contrasten”

Een strakke gezinswoning middenin het groen

Deze gezinswoning maakt gebruik van hoekige volumes die contrasteren met de weelderig groene omgeving. De uitgepuurde lijnen werden nauwkeurig uitgedacht en combineren het ruwe aspect van de baksteen met de gladde profielen van de aluminium raamkozijnen. Dat spel van contrasten zet zich verder in de opbouw van de gevels: waar de straatkant weinig prijsgeeft, bestaat de achterzijde uit een opeenvolging van raampartijen die een ongebreideld zicht bieden op de omliggende natuur.

Waarom Terca Marono Gesmoord Extra

De textuur van deze gevelsteen wordt extra geaccentueerd door het horizontale karakter ervan, alsook door de massieve expansie die door de buitenmuur aan de voorzijde wordt gevormd. 

Andere ingrepen, zoals de langwerpige strook die over de hele breedte van de gevel loopt en het licht laat binnenvallen, zorgen voor een afwisseling van licht en schaduw die de ruwe gevel nog meer tot haar recht laat komen.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Arch. Massimo Panza, Bergen

Casteau

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.