“Eenvoudig ontwerp, opvallende woning”

Blikvanger in Booischot

Net na een flauwe bocht duikt deze moderne gezinswoning knap op in het Booischotse straatbeeld. Ze bestaat uit 2 grote volumes, die werden verschoven ten opzichte van elkaar. Eenvoudig, maar mét impact. Want de binnenruimtes blijven bijzonder functioneel, terwijl de buitenschil de aandacht van voorbijgangers trekt. En de extraatjes? De ruimte onder het bovenste volume doet dienst als carport. Schuine kolommen voegen een frivole toets toe. En een wand met rots- stroken accentueert de voordeur.

Waarom de keuze van de Terca gevelstenen en Koramic kleipannen?

Esthetiek primeerde in de keuze voor de gevelsteen. De Malva Exclusief en de Milosa Cosmos Exclusief lijnen beide volumes helder af, maar gaan ook zacht in elkaar over. Die volumes werden mooi vlak gehouden met de kleipan Koramic Façatile Antraciet Mat. Terwijl het dak is bekleed met Koramic Vauban Antraciet Mat. Een strakke pan voor een strak geheel.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
 

Architecture Van Nuijs

Booischot

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk