Landschapswoning in Retie

Het concept van deze woning is opgevat als een landschapswoning. De uitgestrekte, gelaagde vormgeving en de graduele opbouw van de woning zorgen ervoor dat deze visueel wegglijdt in de omgeving en één wordt met de aangelegde tuin. De architectuur speelt gretig in op de oriëntatie van het perceel. Via insprongen, overdekte gedeeltes en ommuurde binnentuinen wordt op elk moment van de dag een andere sfeer gecreëerd en vervaagt de overgang tussen binnen en buiten.

Waarom verlijmen?

De architect koos bewust voor een verlijmde gevelsteen om de woning een strakkere, modernere uitstraling te geven. Specifiek onderstreept de Terca Agora Titaangrijs gevelsteen de sobere uitstraling van de woning.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
producten
 

Architectenbureau Aerts

Retie

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.