“Speelruimte voor een beroepsmuzikante”

Ruwe bolster met zachte kern

Deze woning uit de jaren ’60 werd met een minimum aan ingrepen geoptimaliseerd. De bestaande woning omvat voornamelijk de dienende functies: inkom, vestiaire, wc en keuken. Het nieuwe ondergeschikt volume met de woon- en werkfuncties omarmt als het ware de bestaande woning. Het is een uitgesproken volume in gelijmd gevelmetselwerk, massief en strak, maar tevens elegant, een ruwe bolster met een zachte, warme en lichtrijke kern.

Aangezien de woning onderdak biedt aan een beroepsmuzikante met drie levendige kinderen, ging veel aandacht naar de akoestische isolatie, waardoor in de muziekruimte met ontdubbelde muren en een geperforeerd spanplafond werd gewerkt.

Waarom Terca Milosa Cosmos Exclusief?

Deze ‘Wasserstrich’ gevelsteen geeft een massieve uitstraling aan de woning. En dit mede door zijn vlakke en strakke zichtzijde. De gelijmde uitvoering geeft de uitbreiding een robuuste uitstraling.

De aardekleuren passen perfect bij de groene tuin en de witte inspringende delen contrasteren er mooi mee. Bovendien vertoont de gevelsteen lichte en boeiende kleurnuances. De donkerbruine basistint wordt afgewisseld met zwarte en lichtbruine toetsen. Het maakt de strakke schors levendig en zorgt voor een subtiele gelaagdheid.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

Architectuurburo TDCA, Toon De Coster

Berlare

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.