Twee volumes, één woning in Adegem

“Ruwe look versus gestileerde lichtheid”

Hoe combineert u op een unieke manier een kantoorruimte met een woonruimte? 

Het gebouw in Adegem geeft een origineel antwoord. Het concept bestaat uit twee afzonderlijke volumes: een woonruimte en een kantoorruimte met een tiental medewerkers. Op de verdieping worden beide verbonden door een private bureauruimte voor de eigenaar/zaakvoerder.

Waarom Terca Wasserstrich Special E1?

De gevelsteen geeft de straatzijde van het gebouw een massieve look, dit in contrast met de gestileerde lichtheid aan de private zijde van het gebouw. De lengte van de stenen zorgt voor een sterke horizontale belijning wat het gebouw visueel verlengt. De kleur geeft de impressie van een ruwe natuursteen, wat de massieve uitstra- ling van de muur accentueert.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

ArchitectuurburO, Eeklo

Adegem

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk