Brick 24 banner no logo
© Anders Sune Berg

Neem deel aan de Wienerberger Brick Award 24!

Voor de Brick Award 24 gaat Wienerberger op zoek naar uitstekende baksteenprojecten van over de hele wereld. Architecten, architectuurcritici en journalisten worden uitgenodigd om projecten in te sturen. De inschrijvingsperiode is in december 2022 begonnen en loopt tot 14 maart 2023.

De Brick Award is een internationaal bekende architectuurprijs die innovatieve baksteenarchitectuur eert. De ingezonden projecten laten zien hoe veelzijdig, energie-efficiënt en creatief keramische producten kunnen zijn bij het gebruik voor muren, gevels, daken en bestrating. 

De tweejaarlijkse prijs ging van start in 2004 en heeft de afgelopen decennia in de hele architectuurwereld aan bekendheid gewonnen.

De projecten kunnen nieuwe en hergebruikte bakstenen omvatten. Speciale aandacht gaat uit naar de manier waarop het project functionaliteit, duurzaamheid, klimaatbestendigheid en energie-efficiëntie combineert. Het gebruik van Wienerberger producten is geen bepalende factor voor deelname.

 

De Brick Award wordt uitgereikt in vijf categorieën.   

  • Feeling at home
  • Living together
  • Working together
  • Sharing public spaces
  • Building outside the box 

 

De indieningstermijn is in december 2022 begonnen en loopt tot 14 maart 2023.

Alle details over de inzending en de Brick Award zijn te vinden op www.brickaward.com.

Deelname is gratis.

 

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.