Reference photo new construction apartment in Ekeren

Nieuw in het gamma van Terca: Elignia

Scherpgelijnd en tijdloos: Elignia

Graag stellen we u onze nieuwe collectie Terca gevelstenen voor; Elignia. De Elignia gevelsteencollectie heeft een unieke, onbezande textuur, oogt strak en puur en heeft een lineair langwerpig formaat.

Met hun vederlichte belijning en hun langwerpige formaat (± 288 x 90 x 48 mm) benadrukken de Elignia bakstenen van Terca de horizontale zeggingskracht van een gevel. Als ze worden verwerkt met een fijne voeg, komen die kwaliteiten extra uit de verf. Het ingetogen en tijdloos kleurenpalet van wit en grafietgrijs (Arctica Wit, Nordica Wit, Nebula Grijs en Magma Grijs) is op maat gesneden van een verfijnde vormgeving. De gevel krijgt tevens een subtiel maar karaktervol reliëfeffect dankzij de fijne, licht generfde structuur van de gevelsteen.

De collectie is beschikbaar in heldere tinten van wit en grijs.

Ontdek deze nieuwe gevelsteencollectie

Nieuw in het gamma van Terca: Elignia

Licht en lijnen zijn de twee woorden die de subtiele kracht van deze baksteen samenvatten.

Nieuw
Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.