Magazines

Om slim in te pikken op de laatste bouw- en architectuurtrends, inspireert Wienerberger u met keramische oplossingen van de allerhoogste kwaliteit. In ons magazine Innovate.in.architecture maakt u kennis met de troeven van onze materialen en ontdekt u enkele spraakmakende projecten van collega-architecten.

Onze nieuwe Innovate 13 is er!

Vraag hier uw gratis exemplaar aan

Klei is een veelzijdige, natuurlijke grondstof. Ze staat garant voor duurzame bouwmaterialen die bijdragen aan een klimaatrobuuste omgeving of gebouw, die helpen hemelwater recupereren of lokaal infiltreren en die zich in de meest uiteenlopende bouwwerken laten toepassen.

Dankzij hun esthetische en duurzame eigenschappen verzekeren keramische bouwmaterialen de bouwwerken van een garantie op comfortabel wonen, werken en ontspannen. Om het even of het gaat om een gerestaureerde hoeve op de boerenbuiten, een kantorencomplex of een nieuw stadskernversterkend project. Klei is overal thuis, dat bewijzen de inspirerende projecten in deze nieuwe uitgave van Innovate.in.architecture.

Klik hier om uw gratis exemplaar aan te vragen! 

Innovate 14 komt eraan!

Ontvang ons nieuwste Innovate.in.architecture magazine gratis in uw brievenbus

Ons nieuwste Innovate.in.architecture magazine is in de maak... wilt u er zeker van zijn dat u het magazine zult ontvangen?

Schrijf u in als abonnee, en ontvang jaarlijks ons nieuwste magazine boordevol spraakmakende projecten in uw brievenbus. 

Ontvang jaarlijks ons Innovate.in.architecture magazine

0Resultaten

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Registreer en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies.

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.