Vanaf 11 mei verwelkomen wij u terug in onze showrooms

Bezoek op afspraak met Covid-19

Onze showrooms zijn opnieuw open

Naar aanleiding van de aangepaste maatregelen van de Federale Overheid mogen we terug onze deuren openen. 
 
Vanaf maandag 11 mei zijn onze showrooms tijdens de week opnieuw open volgens de gebruikelijke openingsuren, uiteraard met de noodzakelijke maatregelen om het bezoek op een veilige manier te laten doorgaan.
 
Naast het vrije bezoek kan u ook op maandag en vrijdag een afspraak maken. U kan hiervoor een formulier invullen door op de link te klikken van de showroom van uw keuze. 
 
OPGELET: Op zaterdag is er enkel bezoek mogelijk op afspraak. Dit om grote drukte en wachttijden te vermijden alsook om uw en onze veiligheid te garanderen. 
 

>> Maak hier uw afspraak voor de showroom in Kortrijk

>> Maak hier uw afspraak voor de showroom in Londerzeel

BEDANKT OM ONZE COVID-19 MAATREGELEN TE RESPECTEREN

Blijf op de hoogte

Registreer u voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en bijkomend advies. We informeren u ook over de heropening van onze showrooms. 

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.