Female architect working in her new modern office. Standing and examining blueprints for her new project. There are on the desk in front of her laptop, architectural model on new business building and color swatch.
  • Vernieuwd: met nog meer mogelijkheden
  • On the fly generatie van uw textuur
  • Virtuele inspiratie in enkele eenvoudige stappen
  • Levensechte visualisaties

Textuurgenerator gevelstenen

Benieuwd hoe uw gevel er zou uitzien?
Doe de test en gebruik onze vernieuwde textuurgenerator om te ontdekken welke gevelstenen, formaten, metselverbanden, voegkleuren en voegdiktes ideaal zijn voor uw gevel.

Gebruik onze textuurgenerator om een idee te krijgen van hoe uw gevel er zou uitzien.

Een textuur genereren en downloaden kan in enkele eenvoudige stappen:

1. Kies uw gevelsteen.

Kies uit de alfabetisch geordende lijst, of selecteer op kleur.

2. Kies het formaat van de gevelstenen.

3. Selecteer de voegdikte voor stoot- en lintvoeg (normaal 10/12 mm, gelijmd 6 mm of dun 3 mm). Met de ‘sliders’ kun u de dikte van de voegen zelf bepalen. Kies uit diverse Seifert voegkleuren.

4. Kies uw metselverband. De tool biedt enkel metselverbanden aan die realiseerbaar zijn met gekozen gevelsteen, formaat en voegdikte.

5. Tevreden over het resultaat? Klik dan op “Download”
Om de textuur te downloaden in PDF-formaat, klik op “Download PDF”.

 

Wie een stap verder wenst te gaan en diverse gevelstenen met mekaar wenst te combineren in een zogenaamde Brick-mix textuur, kan tot 4 verschillende stenen aanvinken. Onze slimme tool toont enkel gevelstenen die in de praktijk met mekaar combineerbaar zijn, dit op basis van formaat, porositeit en IW-klasse. Automatisch kent de tool een evenredige verdeling van de diverse gevelstenen toe aan de mix. Wenst u deze verdeling aan te passen, dan kan dit door het aanklikken van de button “Mengverhouding aanpassen” en de percentages aan te passen. Let wel: het totale percentage van uw mix dient uiteraard 100% te bedragen.

Bent u niet helemaal tevreden met de random verdeling van de diverse stenen in de textuur, klik dan op het pijltje naast de knop "PRODUCT" om de stenen in de textuur te “reshufflen”.

Professionals kunnen hier BIM elementen en Revit-bestanden downloaden.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.