Female architect working in her new modern office. Standing and examining blueprints for her new project. There are on the desk in front of her laptop, architectural model on new business building and color swatch.
  • Vernieuwd: met nog meer mogelijkheden
  • On the fly generatie van uw textuur
  • Virtuele inspiratie in enkele eenvoudige stappen
  • Levensechte visualisaties
  • Slimme tool voor Autodesk Revit-gebruikers

BIM/Textuurgenerator gevelstenen

Benieuwd hoe uw gevel er zou uitzien? Doe de test en gebruik onze vernieuwde textuurgenerator om te ontdekken welke gevelstenen, formaten, metselverbanden, voegkleuren en voegdiktes ideaal zijn voor uw gevel. Professionals kunnen van hieruit ook een Revit-bestand genereren voor hun BIM-model.

Gebruik onze textuurgenerator om een idee te krijgen van hoe uw gevel er zou uitzien.

Een textuur genereren en downloaden kan in enkele eenvoudige stappen:

1. Kies uw gevelsteen.

Kies uit de alfabetisch geordende lijst, of selecteer op kleur.

2. Kies het formaat van de gevelstenen.

3. Selecteer de voegdikte voor stoot- en lintvoeg (normaal 10/12 mm, gelijmd 6 mm of dun 3 mm). Met de ‘sliders’ kun u de dikte van de voegen zelf bepalen. Kies uit diverse Seifert voegkleuren.

4. Kies uw metselverband. De tool biedt enkel metselverbanden aan die realiseerbaar zijn met gekozen gevelsteen, formaat en voegdikte.

5. Tevreden over het resultaat? Klik dan op “Download”
Om de textuur te downloaden in PDF-formaat, klik op “Download PDF”.

 

Wie een stap verder wenst te gaan en diverse gevelstenen met mekaar wenst te combineren in een zogenaamde Brick-mix textuur, kan tot 4 verschillende stenen aanvinken. Onze slimme tool toont enkel gevelstenen die in de praktijk met mekaar combineerbaar zijn, dit op basis van formaat, porositeit en IW-klasse. Automatisch kent de tool een evenredige verdeling van de diverse gevelstenen toe aan de mix. Wenst u deze verdeling aan te passen, dan kan dit door het aanklikken van de button “Mengverhouding aanpassen” en de percentages aan te passen. Let wel: het totale percentage van uw mix dient uiteraard 100% te bedragen.

Bent u niet helemaal tevreden met de random verdeling van de diverse stenen in de textuur, klik dan op het pijltje naast de knop "PRODUCT" om de stenen in de textuur te “reshufflen”.

 

Om de textuur incl. Revit-data in uw mailbox te ontvangen, vragen wij een paar gegevens in te vullen, de privacy voorwaarden te aanvaarden  en daarna op “Download 3D-textuur/Revit” te klikken. Kort daarna ontvangt u het gevraagde.

Let wel: In het geval van een Brick-mix kan men geen Revit-data downloaden, maar ontvangt men wel de overeenkomstige 3D-textuur.

Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt