• Levensecht visualiseren
  • Eindeloos combineren
  • Online delen
  • Texturen downloaden

Visualisatietool

Benieuwd hoe uw gevel, dak of verharding er zou uitzien? Met onze visualisatietool kunt u uw gekozen gevel-, kleiklinker- en daktexturen op verschillende modelwoningen visualiseren. U kunt eindeloos combinaties uitproberen tot het resultaat volledig aan uw wensen voldoet. 

Kies een modelwoning in de stijl van uw project

Kies een modelwoning, en selecteer van daaruit gevelstenen, dakpannen, kleiklinkers en de gewenste uitvoeringstechnieken. U kunt verschillende combinaties uitvoerig testen, tot het resultaat volledig aan uw wensen voldoet. De resultaten kunnen bewaard en gedownload worden, en kunnen worden gedeeld via sociale media. 

U kunt bovendien in één handeling de texturen van de in de modelwoning toegepaste gevel-, dak- en bestratingsproducten downloaden. 

Hip & trendy - modelwoning 1

Past deze woning bij de stijl van uw project?

Modern & tijdloos - modelwoning 1

Past deze woning bij de stijl van uw project?

Hip & trendy - modelwoning 2

Past deze woning bij de stijl van uw project?

Modern & tijdloos - modelwoning 2

Past deze woning bij de stijl van uw project?

Textuurgenerator

Genereer texturen van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers.

U kunt er ook voor kiezen om met de visualisatietool enkel texturen te genereren en te downloaden en de tool dus als textuurgenerator te gebruiken.

Bij gevelstenen en kleiklinkers kunt u eindeloos spelen met voegen en verbanden.

Wie een stap verder wenst te gaan en diverse gevelstenen of kleiklinkers met mekaar wenst te combineren in een zogenaamde Brick of Paver-mix textuur, kan tot 4 verschillende producten selecteren. Onze slimme tool toont enkel gevelstenen of kleiklinkers die in de praktijk met mekaar combineerbaar zijn op basis van formaat, en bij gevelstenen ook op basis van porositeit en IW-klasse.
Het resultaat kunt u naar keuze downloaden als PDF of 3D-textuur.

Ontdek ook onze BIM-tool

Architecten, ontwerpers en uitvoerders kunnen met behulp van de BIM-tool eenvoudig BIM-elementen en Revit-bestanden downloaden voor gevel en binnenmuur. 

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.