Bepaling van de initiële waterabsorptie

Waarom een keramische binnenmuursteen?

U hebt verschillende opties qua materiaal voor uw binnenmuur. Maar in de meeste gevallen moet u compromissen sluiten. Het ene materiaal waarborgt meer sterkte, het andere isoleert beter of kan sneller verwerkt worden.

Slechts 1 materiaal kan al die voordelen in zicht compromitteren en dat is de keramische binnenmuursteen.
 

Waarom nog zoveel keuze aan binnenmuurstenen?

Binnen het compromis in eigenschappen, kan binnen het Porotherm gamma steeds voor elke toepassing dé best passende binnenmuursteen gekozen worden.

De verschillende afmetingen van de bakstenen en de manier waarop ze verwerkt worden, hebben vooral een invloed op het plaatsingsrendement.

Door in te spelen op de kleimassa en het perforatiebeeld, kunnen we keramische binnenmuurstenen laten uitblinken in 1 van deze kwaliteiten:

  • Isolatie
  • Sterkte
  • Gewicht
Map of dealers

Vind verdelers in uw buurt

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.