Werking onderdakfolie
Koramic onderdakfolie

Fleece: folies voor compleet weer- en winddichte daken en gevels

  • 100% waterdicht vanbuiten
  • Dampdoorlatend vanbinnen
  • Lange levensduur
  • Snelle & flexibele verwerking
  • Winddicht door kleefstroken

Onze Koramic Fleece onderdakfolies zijn perfect voor een compleet weer- en winddicht onderdak. De universeel inzetbare onderdakfolies laten de damp van binnen naar buiten, maar laten helemaal geen vocht door van buiten naar binnen. Daarnaast gaan de folies zeer lang mee dankzij een speciaal aangebrachte polyolefine-laag, en het zijn lichtgewichten die zich flexibel en snel laten verwerken door de dakdekker.

Koramic onderdakfolies zijn folies die onder de tengellatten en panlatten geplaatst worden en uw dak en gevel volledig weer- en winddicht maken. We hebben 4 varianten, die elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben. Die informatie vindt u op de productpagina’s.
 

Kies uw Koramic Fleece onderdakfolie

Fleece

Dé universeel inzetbare winddichte folie voor dak en voor gevelbekleding met gesloten voeg

Fleece is de ideale keuze voor een betrouwbaar onderdak. De folie biedt een hoge dampdoorlatendheid en een uitstekend verouderingsgedrag door een speciaal aangebrachte polyolefine-laag tussen de wapening en het dragermateriaal aan de buitenzijde.

Bovendien biedt Fleece door zijn dubbele geïntegreerde kleefstrook de mogelijkheid om het onderdak gemakkelijk winddicht af te werken.

De folie is universeel inzetbaar. Het lage gewicht van de rollen maakt een snelle en flexibele handeling en verwerking op het dak mogelijk.

Fleece Plus

Dé capillaire folie met hoge dampdoorlatendheid voor dak en voor gevelbekleding met gesloten voeg

Fleece Plus is, vergeleken met andere capillaire onderdaken, uiterst dampdoorlatend en heeft door zijn polyestervlies aan de achterzijde de mogelijkheid om eventueel condensatievocht probleemloos op te nemen en af te voeren naar buiten.

Fleece Plus FR

Dé capillaire folie met hoge dampdoorlatendheid voor dak en voor gevelbekleding met gesloten voeg met brandklasse B-s1,d0

Fleece Plus FR is een niet-ontvlambare folie, die vergeleken met andere capillaire onderdaken, uiterst dampdoorlatend is. De folie is voorzien van een  polyestervlies aan de achterzijde om eventueel condensatievocht probleemloos op te nemen en af te voeren naar buiten. 

Fleece Maxi

Dé capillaire folie met extra hoge UV-stabiliteit voor gebruik bij gevelbekleding met open voeg en speciaal voor daken met recuperatiepannen

Fleece Maxi is een 2-lagig PU-gecoat polyestervlies met dubbele geïntegreerde kleefstrook. Deze folie kan gebruikt worden als regenscherm bij alle verluchte gevelconstructies met open voegen tot maximaal 50 mm en een aandeel van maximaal 40% van de totale geveloppervlakte. Zelfs slagregen en poedersneeuw worden hiermee buiten het isolatieniveau gehouden.

Fleece Premium

Dé onderdakfolie met ultrahoge dampdoorlatendheid speciaal voor flauw hellende Koramic daken

Fleece Premium is een hoogwaardige onderdakfolie met hoge dampdoorlatendheid. Deze performante en resistente folie werd speciaal ontwikkeld voor flauw hellende daken ≥ 10° en is bestemd voor gebruik in combinatie met vrijwel alle Koramic kleidakpannen.

Accessoires

Accessoires voor Fleece

Om de Koramic Fleece onderdakfolie op een correcte en kwalitatieve manier te verwerken in uw dak, raden we u aan om de Koramic accessoires te gebruiken.

Accessoires voor Fleece Plus

Om de Koramic Fleece Plus onderdakfolie op een correcte en kwalitatieve manier te verwerken in uw dak, raden we u aan om de Koramic accessoires te gebruiken.

Accessoires voor Fleece Maxi

Om de Koramic Fleece Maxi onderdakfolie op een correcte en kwalitatieve manier te verwerken in uw dak, raden we u aan om de Koramic accessoires te gebruiken.

Accessoires voor Fleece Premium

Om de Koramic Fleece Premium onderdakfolie op een correcte en kwalitatieve manier te verwerken in uw dak, raden we u aan om de Koramic accessoires te gebruiken.

Map of dealers

U weet wat u nodig hebt?

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.