Werking onderdakfolie
Koramic onderdakfolie

Koramic Fleece onderdakfolies

  • 100% waterdicht vanbuiten
  • Dampdoorlatend vanbinnen
  • Lange levensduur
  • Snelle & flexibele verwerking
  • Winddicht door kleefstroken

Onze Koramic Fleece onderdakfolies zijn perfect voor een compleet weer- en winddicht onderdak. De universeel inzetbare onderdakfolies laten de damp van binnen naar buiten, maar laten helemaal geen vocht door van buiten naar binnen. Daarnaast gaan de folies zeer lang mee dankzij een speciaal aangebrachte polyolefine-laag, en het zijn lichtgewichten die zich flexibel en snel laten verwerken door de dakdekker.

Koramic onderdakfolies zijn folies die onder de tengellatten en panlatten geplaatst worden en uw dak volledig weer- en winddicht maken. We hebben 4 varianten, die elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben. Die informatie vindt u op de productpagina’s.
 

Kies uw Koramic Fleece onderdakfolie

Fleece

Dé onderdakfolie voor een compleet weer- en winddicht Koramic dak

Fleece is de ideale keuze voor een betrouwbaar onderdak. De folie biedt een hoge dampdoorlatendheid en een uitstekend verouderingsgedrag door een speciaal aangebrachte polyolefine-laag tussen de wapening en het dragermateriaal aan de buitenzijde.

Bovendien biedt Fleece door zijn dubbele geïntegreerde kleefstrook de mogelijkheid om het onderdak gemakkelijk winddicht af te werken.

De folie is universeel inzetbaar. Het lage gewicht van de rollen maakt een snelle en flexibele handeling en verwerking op het dak mogelijk.

Fleece Plus

Dé capillaire onderdakfolie met hoge dampdoorlatendheid voor een compleet weer- en winddicht Koramic dak

Fleece Plus is, vergeleken met andere capillaire onderdaken, uiterst dampdoorlatend en heeft door zijn polyestervlies aan de achterzijde de mogelijkheid om eventueel condensatievocht probleemloos op te nemen en af te voeren naar buiten.

Fleece Maxi

Dé capillaire folie met extra hoge UV-stabiliteit voor gebruik bij gevelbekleding met open voeg en speciaal voor daken met recuperatiepannen

Fleece Maxi is een 2-lagig PU-gecoat polyestervlies met dubbele geïntegreerde kleefstrook. Deze folie kan gebruikt worden als regenscherm bij alle verluchte gevelconstructies met open voegen tot maximaal 50 mm en een aandeel van maximaal 40% van de totale geveloppervlakte. Zelfs slagregen en poedersneeuw worden hiermee buiten het isolatieniveau gehouden.

Fleece Premium

Dé onderdakfolie met ultra hoge dampdoorlatendheid speciaal voor flauw hellende Koramic daken vanaf 10°

Fleece Premium is een hoogwaardige onderdakfolie met hoge dampdoorlatendheid. Deze performante en resistente folie werd speciaal ontwikkeld voor flauw hellende daken ≥ 10° en is bestemd voor gebruik in combinatie met vrijwel alle Koramic kleidakpannen.

Accessoires

Om de Koramic Fleece onderdakfolie op een correcte en kwalitatieve manier te verwerken in uw dak, raden we u aan om de Koramic accessoires te gebruiken.

Om de Koramic Fleece Plus onderdakfolie op een correcte en kwalitatieve manier te verwerken in uw dak, raden we u aan om de Koramic accessoires te gebruiken.

Om de Koramic Fleece Maxi onderdakfolie op een correcte en kwalitatieve manier te verwerken in uw dak, raden we u aan om de Koramic accessoires te gebruiken.

Om de Koramic Fleece Premium onderdakfolie op een correcte en kwalitatieve manier te verwerken in uw dak, raden we u aan om de Koramic accessoires te gebruiken.

Map of dealers

U weet wat u nodig hebt?