Avolto Nila Greige
Avolto Remo Grijs

Avolto: charme troef

  • Ontworpen voor pure architectuur
  • Charme van ruwe en verouderde afwerkingen
  • Look van verweerde architectuur
  • Authentiek, toont allure en geeft diepte

Deze authentieke gevelsteencollectie toont allure en creëert een zekere diepte in de architectuur. Ze vindt schoonheid in de charme van ruwe en verouderde afwerkingen. 

Pure architectuur

De Avolto collectie laat toe de eenvoud van pure, verweerde architectuur te waarderen, en is daarom bijzonder geschikt voor gezinswoningen, zowel nieuwbouw als renovatie, alsook voor utilitaire architectuur. 

Bruut

De getrommelde gevelstenen in de Avolto collectie zijn bruut, gestructureerd en generfd, en hebben afgeronde hoeken. Met hun genuanceerde kleuren van rood, donkergrijs, geel en greige creëert het palet een ruwe, verweerde sfeer.  

De gevelstenen worden exclusief in het smallere Eco-brick formaat aangeboden, wat garant staat voor duurzaamheid. De gevelsteen neemt zo minder ruimte in, waardoor u dikker kunt isoleren of meer woonruimte kunt creëren. Deze gevelsteencollectie is dus ook uitermate geschikt voor renovaties.  

Alle documenten over Avolto

Download voorbereiden. ... Download alles (1)

Renovated showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve Terca oplossingen voor een stijlvolle gevelbekleding. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel.
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies.
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.