Hip & Trendy

Scherpe lijnen, gebruik van metselwerkverbanden, unieke vormen en monolithische gehelen typeren deze bouwstijl. Ook vernieuwende bouwtechnieken worden hier vaak toegepast. Denk aan het dunmetselen en verlijmen van gevelstenen. Hierdoor springen de bakstenen zelf meer in het oog en niet langer de voegen. Deze technieken maken de muren massief en dynamisch. Een alternatief voor verlijmen of dunmetselen is het gebruik van Iluzo gevelstenen. Deze bakstenen worden op de klassieke manier vermetseld, maar lijken gedunmetseld te zijn.

  0Resultaten

  Referentieapp

  Nieuwe app

  U hebt het ontwerp van uw woning reeds in gedachten? Of u zoekt gewoon inspiratie? Dan lijkt het ons interessant voor u om even te kijken naar Wienerberger realisaties.

  Met de referentie zoekmachine vindt u de adressen van woningen, gebouwen of pleinen die met Wienerberger materialen werden gerealiseerd. Ontdek hoe bouwers en verbouwers hun dagen doorbrengen in de kleuren en vormen van de kwalitatieve Wienerberger producten.

  Nieuw
  Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

  Kijk. Droom. Kies.

  Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

  U kan ons vinden:

  Londerzeel 

  A12 - Koning Leopoldaan 1
  2870 Breendonk

  Kortrijk 

  Kapel ter Bede 88
  8500 Kortrijk