Verweven veelhoeken

“Meergezinswoning met nadruk op meer”

Het ontwerp situeert zich op een oude, verkavelde site van een netbeheerder in Gistel. Het perceel kreeg vooraan de bestemming als woongebied voor meergezinswoningen. In totaal werden er 25 appartementen gebouwd met een handelszaak en 38 ondergrondse garages.

De vorm van het perceel en de stedenbouwkundige voorschriften leidden tot een hedendaags ontwerp. Een monolithisch volume opgebouwd uit één veelhoek die telkens werd herhaald. De veelhoeken werden met elkaar verweven om zo tot een opvallende vorm te komen met mooie ruimtes in het dakvolume.

Uniforme kleurafwerking

Zowel het dak als de gevels werden in eenzelfde kleur afgewerkt, met de Terca Elignia gevelsteen en de Koramic Tegelpan 301 Amarant. Door hun identieke kleurafwerking kon het beoogde resultaat bereikt worden.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.