“Verschillende texturen in dialoog”

Zicht op de groene, glooiende velden van Heverlee

De architecten van Tectonic zagen meteen welke troeven dit bouwperceel in Heverlee heeft: een heerlijk uitzicht op de glooiende velden en een terrein dat afhelt richting de achtertuin. De keuze om de leefruimtes maximaal open te werken naar de tuin, was dus snel gemaakt. Ook op de verdieping kozen ze voor grote raampartijen die het landschap lijken in te kaderen, een droomuitzicht voor de thuiswerkende eigenares.

Waarom Terca Classo Alverna?

Het oog van de eigenaars viel op de sterk genuanceerde Terca Alverna gevelsteen waarbij het metselwerk door de rijke kleurschakeringen helemaal tot leven komt. Om dit ten volle uit te spelen, kozen ze ervoor grote muurvlakken te behouden en de ramen te concentreren. Als kleiklinker sloot de Trendline Reno perfect bij het
geheel aan.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Architectenbureau Tectonic

Boechout

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.