“Unieke uitstraling door ruwe stenen uit eigen streek”

Architectenwoning in Maaseik

De voorzijde van deze woning is gesloten voor een maximale privacy. Daartegenover staan ruime raampartijen en een dakpatio aan de zuidelijk georiënteerde tuinkant. Die zorgen toch voor veel lichtinval. Het terras wordt afgeschermd met een bakstenen tuinmuur die al begint aan de voorgevel. Vanuit de woning heeft u een mooi zicht op die muur.

Waarom Terca Artiza Hectic?

De architect hoefde niet ver te zoeken. De Terca gevelsteen wordt artisanaal gebakken op nog geen kilometer van het huis. Zijn onregel- matige textuur en kleurnuances voegen een extra dimensie toe aan het spel tussen de grote vlakken en de bouwvolumes.


Hier en daar kregen ook enkele stenen met een afwijkende vorm een plekje in het geheel. Deze unieke Caracterra Hectic exemplaren geven de gevels nog een ruiger en authentieker kantje.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Architect Raf Segers

Maaseik

Couple and architect looking at a construction plan in showroom Londerzeel

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.