Hedendaags design siert de oude Maasvallei

"Een overvloedige, natuurlijke lichtinval"

Deze architectenwoning is gelegen op een hoekperceel in de groene omgeving van de Maasvallei. De voorgevel en de rechterzijgevel werden gesloten gehouden, met het oog op de privacy. Een deel van de voorgevel doet tevens dienst als tuinmuur. Deze bakent het hoekperceel af waardoor er aan de achterzijde een interessante binnentuin ontstaat, pal op het zuiden gericht.

Binnen geniet de woning van een overvloedige, natuurlijke lichtinval en dit dankzij de grote raampartijen, de vide en de dakpatio. Bovendien zorgt de praktische indeling van de woning ervoor dat niet nodeloos ruimte verloren gaat, wat tot een optimaal leefcomfort voor de bewoners leidt.

Lokaal, mét een verhaal

Er werd gewerkt met een Terca Artiza Hectic gevelsteen. Deze karaktervolle, genuanceerde rode baksteen resulteert in een mooi contrast met de zwarte alu-gevelbekleding. De gevelsteen wordt op nauwelijks een kilometer van de woning in de ringoven gebakken. Hier werd overduidelijk de ecologische kaart getrokken en gekozen voor een lokaal product met een verhaal.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie

Product

 

Studio Segers

Maaseik

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.