“Geboetseerde patiowoning”

De natuur op tafelniveau

Deze woning bevindt zich in een valleigebied, met alle richtlijnen en restricties van dien op het vlak van vergunning. Een beperkende ontwerpfactor daarbij is de 1.000 m3-regel die zijn invloed heeft op de volumetrie. De architect koos hier voor een vrij timide opstelling ten opzichte van de rustige omgeving.

De omgeving werd in de woning geïntegreerd, vandaar de omschrijving ‘patiowoning’. Buitenruimtes worden aanschouwd als extra kamers in de zomer. Een patio als inkom, een patio rond de living, rond de keuken, aan de slaapgedeeltes…

De woning bestaat uit een voorbouw en een achterbouw. De achterbouw werd semi-verdiept, waardoor natuur en omgeving beleefd worden op tafelniveau.

Waarom een Brick-mix van Terca Artiza Hectic, Artiza Hectic Extra en Koramic Aleonard Esprit Patrimoine?

Bij dit project werd gekozen voor een Terca Artiza Hectic, gemengd met Hectic Extra en gemetst d.m.v. een dunbedmortel. Als pan werd gekozen voor een combinatie van Koramic Aleonard Esprit Patrimoine Rouge de mars, Vert de lichen en Noir de vigne. Een uitdaging voor de ruwbouwaannemer, maar een streling voor het oog.

De gevelstenen en de pannen hebben een puur natuurlijke en karaktervolle uitstraling.

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.