"Art meets bricks"

Deweer Gallery in Otegem

In het landelijke Otegem werd een oude textielfabriek verbouwd tot een galerie voor hedendaagse kunst. Het gebouw kreeg o.a. een nieuwe inkomgevel. Conceptueel draait alles rond de geplooide wand die voor het gebouw werd gezet en die een zone afbakent tussen binnen en buiten. De wand, alsook de raamopeningen en de bodem, fungeren als ‘sokkel’ of ‘lijst’ voor het presenteren van kunst.

Waarom Wasserstrich Special?

Door zijn lengte versterkt de Wasserstrich de lineariteit van de wand en de vormgeving van de architectuur. Met zijn lichte nuances geeft deze niet-strakke steen de grote wand een behaaglijke look en harmonieert hij met de natuurlijke patine van de andere materialen: natuurzink, vergrijzend hout en beton.

Informatie over het project

 
Architect
Locatie
Producten
 

Architectenbureau Janssens G.C.V

Otegem

Kijk. Droom. Kies.

Laten we samen letterlijk uw dromen tastbaar maken in onze showrooms.

  • Kom langs en laat u inspireren door onze innovatieve oplossingen. Bekijk ze, neem ze vast en ervaar uw toekomstige gevel, dak, bestrating of binnenmuur. 
  • Onze showroomadviseurs geven u uitgebreid deskundig advies. 
  • Neem uw favoriete stalen mee naar huis.

U kan ons vinden:

Londerzeel 

A12 - Koning Leopoldaan 1
2870 Breendonk

Kortrijk 

Kapel ter Bede 88
8500 Kortrijk

Producten

Ons uitgebreide gamma aan bouwmaterialen en -oplossingen bevat ongetwijfeld het juiste product voor uw realisatie. Duik in één van onderstaande productzoekers om uw gewenste bouwmateriaal te vinden.

Downloads

Op zoek naar een bepaalde brochure, technische fiche of advies over onze producten?

Documentatiecenter

Showrooms

Kom langs in een van onze showrooms, ontdek er onze producten en neem een gratis staal mee naar huis van uw favoriete product. Neem daarnaast ook deel aan onze tombola en maak kans op een cashback van 600€.

Jobs / vacatures

Wil je graag deel uitmaken van onze WAW familie? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.